18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liquid - FURIA: 2

1. maj 2020 kl. 22:00 - ESL One: Road to Rio - North America
1. maj. 2020 kl. 20:41 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 01/05
52
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-2): 59-41%
Betvalue: 107,42%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Her på første Maj, napper vi da lige lidt aften BANG BANG. Det kan da ikke blive bedre! - En meget tror jeg, seværdig kamp i vente - Liquid mod Furia.

Hvad taler for: 

- Jeg er fan af den måde Furia spiller cs. Det er som regel fuld fart på drengen også skyder vi os ud af problemerne, hvis vi rammer nogen. De har dog fået lidt mere finesse på. Der er lidt mere styr over deres tacs. Så det hele ikke er så tosset. Og det kan man tydeligt se. De ligger lige nu #11 i verdenen og det er gået lidt +/- ca 5 placeringer enten den ene vej eller den anden det seneste års tid. De er blevet super stabile hvad angår placering. Bliver de endnu mere stabile og få lidt mere pracc på de forskellige maps. Så er de et top10 hold og et hold der gerne skulle blive i den top10. For de har holdet til, at lave store ting. 

- Furia vil nok pick Mirage i dag, det er et map de har vundet 9/9 kampe den seneste tid. De er onfire på det map og deres offensive spillestil passer snurrelige til denne kamp. Hvad Liquid vælger, vil jeg ikke spå om, men rammer vi Vertigo, så ser jeg Furia få problemer. Men alle maps udover det. Har de skam en reel chance for, at vinde. Om ikke andet vil 3 map være helt lige og alt kan ske. 

- Liquid kommer fra et KÆMPE nederlag til Envy, og der var simpelthen noget galt i den kamp. Liquid havde en håber jeg for Liquid en offday. Men der var en masse ting der bare ikke spillede. Jeg forventer selvfølgelig den kamp er lagt på hylden. Men må da havde haft sat nogle hak i ens selvforståelse, for det var skidt. Meget skidt. Så kan Furia rystet Liquid lidt og kommer godt fra start. Så det klart til fordel. 

- De mødte hinanden for en måneds tid siden. Der spiller de også alle 3 maps. Der vandt Furia på Inferno og Mirage, og tabte på Nuke. Så de ved det kan lade sig gøre, at slå de store hold. Så er slet ikke i tvivl om Furia kommer til kamp med tro på egen spillestil og egne evner.

- Kscerato og Yuurih er de 2 riflers på Furia holdet, som jeg vil fokusere på, de spiller som sagt utrolig offensiv og elsker at tage mærkelig spots og ikke mindst flyve frem på mappet.  De ligger lige nu på 1.22 & 1.16 i ratio, det er super højt stats. Alle hold ved efterhånden godt, at Furia er offensive. Men det kan bare ikke stoppes. Men det selvfølgelig en faktor man skal have med i overvejelserne. Hen1 deres awp mand, snitter 1.13 og spiller faktisk super stabilt. De har dog flere fra holdet der kan køre AWP, så det ses nogen gange de kører med 2 mand på den grønne. Nå, det så er sagt. Jeg kunne nævne hele holdet faktisk. De alle leverer, selv deres IGL leverer flotte stats. Det et team der har spillet sammen længe, og de tror virkelig på projektet. 4/5 mand efterhånden spillet sammen i flere år. 

Hold øje med: 

- Dette er Liquid med et hold fuld af individualister og med klasse kvalitet. De er måske ikke i deres bedste form, hvis vi kigger på ranglisten. Men de har evenerne til at være et sikkert top3 hold. For dem må man håbe Lan events snart kan komme på tale, så de kan komme ud og vise verdenen de ikke er færdige. De ligger nummer #5 i verdenen og viner små 60% af deres kampe.

- Tager man og kigger map pool igennem, så vil Liquid være favorit på papiret. Og det er egentlig ikke fordi jeg synes de spiller de fleste maps bedre end Furia, den er bare bredere. Furia har alt for mange huller endnu. 2 ud af de 3 maps vi kommer til, at se i aften vil jeg på forhånd mene Liquid er forhåndfavoritter på. Derfor er mit CV også sat som det er bla. 

Dust2 vinder Liquid kun 40% på men det bliver instan ban fra Furia. Inferno og Nuke ligger de på 60 & 50%. Vertigo ligger de på 67% - Dette er et map Furia ser super ringe ud på, og hvor de kun har vundet en kamp ud af 4. Overpass vinder Liquid 3/4 kampe på, og trods Furia har 100% på 3 forsøg, så mener jeg mappet ligger mere til det struktureret spil fra Liquid af. Jeg kan sagtens se denne kamp gå hele vejen og til et 3 map. Og det vil væer dagsordenen der afgører hvem der vinder. 

- Når man har en trio som Liquid har, så er man farlig mod alle. Elige, Twistzz & NAF - Kunne også nævne Stewie2k, han er bare ikke i den form vi kender ham. Men altid en farlig spiller med et super godt aim. Men de 3 andre: De ligger på 1.19, 1.08 & 1.12 i ratio. Nu har de ikke spillet super mange kampe faktisk. Men det er super flot. Men Elige er den store stjerne lige nu og har vel været det nogle måneder. Han ligger alt ned der kommer hans vej. Er han i sit es i dag, så bliver det hårdt for Furia, men kræver der er nogle fra holdet der stepper op med ham. Ellers ender de som kampen mod Envy. Furia trods de ligger #11 i verden. Så skal de have en bedre map pool - De er gode på 2 maps. Også er det lidt hips som haps hvordan de andre maps går. Det er lidt som vinden blæser. De kan uden tvivl byde Liquid op til dans på både, Nuke, Inferno og Overpass. Men intet er bare stabilt nok. 

- De kommer fra en Grand Final for en 3 uger siden hvor de vinder mod EG 3-0. siden har de slået Bad News Bears 2-1 og MIBR 2-0. Kampen mod Mibr var ikke fordi de løb over Mibr, men det var flotte 2 maps, og vi så trioen levere fra øverste hylde.

Alt i alt: 

Liquid har ikke spillet deres bedste game, og det har de faktisk ikke gjort siden Dec sidste år hvis i spørger mig. Det har gået langsomt ned af bakke siden. De har perioder hvor de shiner, det skal de også gøre med dette team. Men de virker lidt mentalt udfordret. Om det er frustrationer over man ikke kan komme til lans, eller hvad der er galt, ved jeg ikke lige. Men noget spiller bare ikke optimalt. De spiller som var det en rutschebane med 12 loops på. Kampen mod Envy, der så vi virkeligt hvor galt det kan gå. De sejlede i 2 maps. Og havde vel egentlig mere travlt med at få afsluttet kampen i stedet for at kæmpe lidt. Ved ikke om de skulle nå børnetime eller lign. men det var helt igennem skandaløst, den måde de spillede på. Furia de spiller sgu god cs for tiden og har vel gjort det et godt stykke tid. Det er fuld pedal fremad. Det er vilde plays og nogen gange lidt for tosse cs til min smag. Nå det så er sagt, så levere de fint.  De har vundet 4/5 kampe og der er nogle flotte sejre imellem. De er blevet mere struktureret i forhold til tidligere og ser en god udvikling på dette hold. De skal holde snuden i sporet og forstætte mod Liquid. 

Er Liquid ikke vågne i deres til tider halvlangsomme spil, så vil de få Furia lige i hovedet pga spillestilen, omvendt - Hvis Furia flyver før de kan gå, så kan det også gå meget meget galt. 

Rammer vi Vertigo som Liquid pick, så kunne jeg sagtens se alle 3 maps. Hvis ikke vi ender der. Så kunne vi være heldige, at se en 2-0 Furia. Man kan vel håbe. Jeg ser hvertfald fin værdi her og i alle ønskes...

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback