Lodtrækningen til semifinalerne i Champions League sender Juventus til Monaco, mens Real Madrid skal op imod Atlético Madrid. I Europa League skal Manchester United møde Celta Vigo. Vi har set på oddsene for de spændende semifinaler.

Der var masser af underholdning, mål og overraskende resultater i Champions League-kvartfinalerne, hvor storholdene Barcelona, Bayern München og Dortmund ikke kunne leve op til favoritværdigehden og endte med at blive elimineret af Juventus, Real Madrid og Monaco.

Samtidig måtte Kasper Schmeichels Leicester også forlade turneringen efter deres kvartfinale-kampe mod spanske Atlético Madrid.

Så nu er der kun fire hold tilbage til at kæmpe om Champions League-trofæet, og der er nu trukket lod til semifinalerne.

Går videre til finalen:

Real Madrid 1,62
Danske Spil
Atlético Madrid 2,37
Bet365
Juventus          1,45 Danske Spil
Monaco 3,25 Bet365

Spansk lokalbrag: Real Madrid møder Atlético Madrid

Stjernebesatte Real Madrid går efter at forsvare deres Champions League-titel og dermed blive den første klub nogensinde til at vinde den prestigefyldte turnering to år i træk.

Men der venter nogle intense og dramatiske semfinaler mod lokalrivalerne fra Atlético Madrid, der under træner Diego Simeone jagter revanche for to bitre finalenederlag.

Real Madrid-træner Zinedine Zidane vandt den taktiske fight mod Bayern Münchens Carlo Ancelotti, da Cristiano Ronaldo stemplede ind og afgjorde tingene i den forlængede spilletid. Men der skulle også en god portion dommerhjælp til for at slå den tyske storklub ud, og det kan igen blive tætte opgør, når de skal op imod Atlético Madrid i jagten på en plads i finalen.

Real Madrid har hjemmebane i det første opgør, og skal gå efter et godt udgangspunkt til returkampen på Vicente Calderon den 10.maj.

Tirsdag 2. maj kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Real Madrid Uafgjort Atlético Madrid
1,86 3,75 5,40
Jetbull
Betsafe
888sport
Over 2,5 mål 1,98 Betsafe
Under 2,5 mål 2,00
Bwin

Rutineret Juventus-defensiv skal stoppe Monacos målfest

Med en fornem defensiv opvisning på Nou Camp fik Juventus nedlagt mægtige Barcelona, der ikke formåede at score mod legenden Gianluigi Buffon.

Nu kan den erfarne italienske keeper se frem til at møde favoritdræberne fra Monaco og med det solide makkerpar Bonucci og Chiellini i midterforsvaret, skal de forsøge at holde brandvarme Radamel Falcao og Kylian Mbappé fra at komme på måltavlen.

Der er store forventninger til Juventus, der ikke kun er favoritter på Stade Louis II i Monaco, men nu også er udpeget til bookmakernes favorit til at løfte Champions League-trofæet på Millennium Stadium i Cardiff.

Monaco fik igen vist deres offensive slagkraft og eliminerede Dortmund med samlet 6-3, og Juventus skal nok passe på med ikke at undervurdere Monaco-træner Leonardo Jardims giftige mandskab.

Onsdag 3. maj kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Monaco Uafgjort Juventus
3,25 3,55 2,40
888sport Betsafe
Cashpoint
Over 2,5 mål 1,82 Betsafe
Under 2,5 mål 2,20 Bwin

Returkampene bliver afviklet den 9. og 10. maj.

Danske Spil*: Real Madrid og Juventus mødes i finalen

Der er mest tiltro til, at Real Madrid klarer sig  bedst igennem rivalkampene mod Atlético Madrid, mens bookmakerne også forventer, at se Juventus stå klar på grønsværen i finalen.

Hos Danske Spil* ser de allerede frem mod drømmefinalen mellem den spanske kongeklub og Den Gamle Dame fra Torino:

"Det vil være uhyre tæt mellem Juventus og Real i en potentiel finale, som vi ser det. Juventus' præstationer mod Barcelona var imponerende, og de virker friske og stærke. Omvendt har Real Madrid bare så meget individuel kvalitet, at de altid vil have scoringspotentiale", siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Men intet er afgjort endnu, og mon ikke både Monaco og Atlético Madrid vil gøre alt for at stikke en kæp i favorithjulet.

Atlético Madrid har det måske endda bedst i rollen som underdog, så de kan stå dybt i banen og udnytte modstandernes fejl til at slå til på omstillinger.

Monaco har tidligere overrasket storhold som Tottenham, Manchester City og senest Dortmund, så der er lagt op til nogle underholdende semifinaler.

Værdi i odds 5,25 for Atlético Madrid?

De fleste vil pege på Real Madrid som det stærkeste hold, men Juventus fik jo den letteste lodtrækning ved at skulle møde Monaco. Så det er ganske fortjent at de er udset som favoritter, men det ligner sidste udkald for Diego Simeone og Atlético Madrid, hvis det skal lykkes dem endelig at nå helt til tops på Champions League-tronen.

De kender selvfølgelig alt til Real Madrid og bør ikke blive overrasket over, hvad Zidane kommer med til disse semifinaler. Atlético Madrid har fordel af hjemmebane i det afgørende returopgøret mod Real Madrid. Så lykkes det at bremse Cristiano Ronaldo og de øvrige Real Madrid-angribere, så kan der vente 90 høj-intense minutter i returkampen.  

Lykkes det så Atlético Madrid at kvalificere sig til finalen, ligner det et meget tæt opgør mod Juventus, mens de naturligvis vil være favoritter, hvis finalemodstanderen skulle vise sig at blive Monaco.

Odds 5,25 hos Betsafe svarer nogenlunde til odds 2,20 for Atlético Madrid vinder finalen, hvis vi kombinerer med odds 2,37 hos Bet365* for at de går videre fra semifinalerne.

Hvem har I fidus til vinder Champions League og hvor finder i værdien i disse vinder-odds?

Champions League 2016/17 Vinder-odds:

Bedste odds Bookmaker
Juventus 2,75 Bwin
Real Madrid  2,75 Betsafe
Atlético Madrid 5,25 Betsafe
Monaco 9,00 Bet365

Finalen spilles den 3. juni på Millennium Stadium i Cardiff.

Europa League: Manchester United mod Celta Vigo

Lodtrækningen til semifinalerne i Europa League sendte Manchester United på spansk visit til danskerklubben Celta Vigo med Daniel Wass, Pione Sisto og Andrew Hjulsager i truppen.

Der bliver også dansk deltagelse i den anden semifinale, hvor Ajax med Kasper Dolberg og Lasse Schöne skal op imod franske Lyon.

Går videre:

Manchester United 1,30 Danske Spil
Celta Vigo 4,00
Bet365

Går videre:

Lyon 1,60 Bwin
Ajax                      2,25 Bet365

De første semifinaler bliver afviklet torsdag den 4. maj, mens der er returopgør en uge senere.