Der er italiensk topmøde lørdag aften kl. 18.00, hvor Juventus tager imod Milan. Vi guider dig her til bookmakernes bedste odds samt guide til gratis livestream af Juventus - Milan i Serie A. 

Spil på den italienske Serie A hos Bet365

AC Milan har imponeret i denne sæson og indtager andenpladsen, men de har Juventus lige i hælene, da Torino-klubben indtager 3. pladsen med 5 point op til Milan. Så der er vigtige point på spil i lørdagens storkamp.

Kan Juventus snuppe sejren?

Der er kampstart lørdag den 27. april kl. 18.00 og du kan hente fodbold odds i vores MatchCenter.

Juventus - AC Milan

Foto: ANDREAS SOLARO / AFP

Live stream Serie A hos Bet365 

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til Juventus - Milan, er det heldigvis nemt at finde. Hos den populære bookmaker Bet365 kan du nemt og hurtigt finde gratis livestream til Serie A-topkampen.

Har du en konto hos Bet365*, kan du gratis livestreame alle kampe fra den italienske Serie A. Eneste krav er, at du har penge på spillekontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Du behøver ikke at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Find livestream til Juventus - Milan

Du finder livestreamet til opgøret mellem Juventus og Milan ved gå til kampen i menuen ude til venstre på Bet365*´s hjemmeside under "Fodbold" --> "Italien" --> "Serie A". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang.. 

Det er med andre ord meget nemt at se kampene live, hvis du har en konto hos Bet365*. Er du ny kunde hos Bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner. 

Unibet*: Få gratis livestream til Juventus - Milan

Du finder også Serie A-kampene hos den svenske spiludbyder Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet*, så er det nemt, hurtigt og gratis at oprette sig.

Du finder ”Opret konto” oppe i højre hjørne på Unibet* hjemmeside, og minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret gratis livestreams i høj kvalitet. Ikke blot til Juventus - Milan, men også til et væld af andre kampe og ligaer.

Du kan også se frem til et stort udvalg af liveodds på opgøret, men du behøver ikke spille på kampen for at kunne følge med på livestream. Du skal blot have penge på din spillekonto.

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun de italienske Serie A-kampe, som du gratis kan livestreame hos Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Bundesligaen, den franske Ligue 1,  den engelske FA Cup og Liga Cuppen, den portugisiske Primera Liga og meget, meget mere. Du kan også hente fodbold odds i vores MatchCenter.

Ofte Stillede Spørgsmål

🔎 Hvor kan jeg se Juventus - AC Milan?

Du kan se gratis livestream af Juventus - AC Milan hos spiludbyderne Bet365* og Unibet*.

🔎 Hvornår afvikles Juventus - AC Milan?

Serie A-opgøret Juventus - AC Milan bliver afviklet lørdag den 27. april kl. 18:00.