18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vbet odds

Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.
Vis mere
Vis mindre

Du kan hente flotte odds hos den nye bookmaker Vbet, der tilbyder forhøjede odds på en række af dagens største kampe. Derudover kan nye spillere hos Vbet se frem til gode tilbud og kampagner samt et stort oddsudvalg.

.

Odds boost hos Vbet ved EM 2024

Pre-match betting er ganske omfattende på Vbet ved EM 2024 i Tyskland. Hos Vbet er de klar med masser af gode odds, kampagner og de invitererer spillefuglene indenfor med både sportsbetting på en overskuelig og brugervenlig hjemmeside.

Boostede odds hos Vbet - 14. juli

EM i fodbold - Vbet odds på Spanien - England - kampstart kl. 21.00

1X2 Højeste odds Bookmaker
Spanien 2,48
Uafgjort 2,87
England 3,53


Spil boostede odds hos Vbet

Copa América - Vbet odds på Argentina - Colombia - kampstart kl. 02.00 (natten til mandag)

1X2 Højeste odds Bookmaker
Argentina 2,30
Uafgjort 2,94
Colombia 3,85

Se flere EM 2024 odds

Vbet odds-markeder

Vbet kan uden problemer måle sig med langt størstedelen af de øvrige danske online bookmakere. I hvert fald hvad angår udbuddet af odds, sportsmarkeder og betting typer. På en weekenddag, og hvor de fleste sportsgrene befinder sig i højsæsonen, tilbyder Vbet odds på over 40 forskellige sportsmarkeder.

De spænder lige fra dart og curling til bandy, snooker og vandpolo. De helt store sportsbegivenheder, som de store europæiske fodboldligaer, er dækket ind med op mod 500 forskellige oddsmarkeder på hver enkelt kamp. Andre populære sportsgrene som basketball, håndbold, ishockey og tennis er ligeledes dækket bredt ind med odds hos Vbet. Og i sådan en grad, at man faktisk oddsmæssigt er dækker bedre ind end hos andre kombinerede sportsbetting-platforme på det danske marked. Lad os tage et kig på, hvad man helt præcist kan oddse på hos Vbet.

Pre-match betting odds

Vi står foran spændende fodboldkampe i Superligaen, Champions League og de øvrige europæiske ligaer. Og så kan vi selvfølgelig se frem til at kunne følge sommerens store events som Tour de France, Wimbledon og OL i Paris.

Der er stort set ikke den liga eller turnering, som man ikke har odds på. Man har i hvert fald som minimum det samme udbud af sportsmarkeder som de små og mellemstore bookmakere på det danske spillemarked. Vbet bør derfor kunne måle sig med langt størstedelen af de øvrige operatører på det danske licensmarked, når det kommer til udbuddet af sportsmarkeder. Følgende sportsmarkeder er særligt betonede på Vbet:

 • Fodbold (Champions League, Europa League og de store europæiske top ligaer)
 • Håndbold (EHF Champions League, Danmark, Tyskland, Sverige, Frankrig og Spanien)
 • Ishockey (NHL, Sverige, Tyskland, Finland og Norge)
 • Basketball (NBA, Spanien, Italien, Grækenland, Frankrig, Danmark)
 • Tennis (WTA og ATP)
 • Amerikansk fodbold (NFL)

Der vil være mulighed for at kunne spille en lang række sæsonspil indenfor de forskellige ligaer i de respektive sportsgrene.

Vbet Premier League odds

Først og fremmest tilbyder Vbet et fornuftigt udvalg af odds på den engelske Premier League. Dette er dog også lidt af et must odds-marked for enhver bookmaker, da Premier League-fodbold er super populært i Danmark.

Selvom udvalget af odds selvfølgelig varierer over en sæson, kan vi se, at Vbet tilbyder odds på alle kampene i Premier League og forskellige vinderspil. Det inkluderer odds på vinderen af Premier League, topscoren, spilleren med flest assist, top 4, top 6, hvilke hold der slutter i øverste halvdel, og hvilke hold der rykker ned. Og det er flere spilmuligheder, end mange andre bookmakere tilbyder.

Vbet Superliga odds

Vbet dækker også Superligaen ganske fint. Udover odds på alle Superliga-kampe, har bookmakeren også "outright" odds på Superligaen. Det vil sige odds på vinderen af Superligaen, top 6, top 3, hvem der rykker ned, og hvem der bliver topscorer. Altså ganske standard odds-markeder, som man dog ikke finder hos alle andre bookmakere på det danske marked.

Vbet odds på Superligaen

Vbet cykling odds

VBet giver også cykelentusiaster mulighed for at oddse på de største og mest populære cykelløb i verden. Under udarbejdelse af denne artikel tilbød Vbet odds på Tour de France, Flandern Rundt, Giro D'Italia, Paris-Roubaix, Milan San Remo og Paris-Nice. Bookmakeren vil sandsynligvis derfor også tilbyde odds på cykelløb som VM i cykling og Vuelta e España, når det bliver aktuelt.

Vbet NFL odds

Odds på amerikansk fodbold er også tilgængeligt hos Vbet - især NFL og ikke mindst Super Bowl. Vbet har løbende odds på kampe i NFL, men også outright odds på vinderen af NFL, vinderen af AFC-mesterskabet og vinderen af NFC-mesterskabet. Vbet har ikke lige så mange odds på NFL som nogle af de største bookmakere i Danmark. Men bookmakeren tilbyder til gengæld også odds på amerikansk fodbold i andre lande end USA - og det ser man ikke så tit.

Vbet basketball odds

Et andet stort odds-marked hos Vbet er basketball. Da vi gennemgik bookmakerens odds-udvalg, fandt vi odds på basketball i 19 forskellige lande, inklusiv den danske basketball-liga. Ikke så overraskende fylder odds på basketball i Nordamerika en hel del. Bookmakeren tilbyder både odds på NBA og WNBA (kvindenes basketball-liga), hvor man som bruger har mulighed for at gøre brug af forskellige outright-oddsmarkeder. Vbet har altså odds på de vigtigste basketball-ligaer - og lidt mere til. Men heller ikke når det kommer til basketball odds, kan bookmakeren tilbyde lige så mange valgmuligheder som de største bookmakere kan.

Vbet eSports odds

For dem der elsker at oddse på esport, vil Vbet ikke skuffe som bookmaker. De holder sig nemlig ikke tilbage med at tilføje odds på store esports-turneringer indenfor de mest populære esportsgrene. Under udarbejdelse af denne artikel tilbød Vbet f.eks. odds på League of Legends-turneringer i 14 forskellige lande, og odds på 29 turneringer indenfor Counter Strike. Helt præcist tilbyder Vbet odds på følgende esports:

 • League of Legends
 • Counter Strike-2
 • Call of Duty
 • Dota 2
 • StarCraft 2

Det er desuden værd at nævne, at hos Vbet har eSport sin egen plads i navigationsmenuen øverst på siden. Det fortæller noget om, hvor vigtigt et odds-marked sporten er hos bookmakeren. Billedet herunder er et screenshot fra Vbets side med odds på eSport:

Odds på eSport hos Vbet

Vbet odds på håndbold

Håndbold odds er der også masser af hos Vbet. Det skal der helst også være hos en bettingside i Danmark, hvor håndbold trods alt kaldes for en "nationalsport". Om det også kan kaldes for et "nationalt oddsmarked", skal vi ikke kunne sige, men det er i hvert fald vigtigt. Og hos Vbet kan man som håndboldfan oddse på ligaer og turneringer i hele verden - flere end hos mange andre bookmakere. Det er blandt andet muligt at oddse på Champions League (mænd og kvinder) og ikke mindst OL. Så hvis du mangler et godt udvalg af odds på håndbold i Danmark eller andre lande, så kan vi anbefale dig at tjekke Vbet.

Andre vigtige odds hos Vbet

Som nævnt i indledningen tilbyder Vbet odds på mere end 40 forskellige odds-markeder. Men udbuddet varierer selvfølgelig konstant. Derudover er det værd at nævne, at Vbet stadig er ny på det danske marked. Bookmakeren vil altså højst sandsynligt tilbyde endnu flere odds i fremtiden. Udover dem, vi allerede har, er følgende odds pt. nogle af de vigtigste markeder set med vores briller:

 • Tennis
 • Bordtennis
 • Baseball
 • Boksning
 • Cricket
 • Formel 1
 • Golf
 • Ishockey
 • Speedway
 • Snooker
 • Skak

Vbet live odds

Vbet ser også ud til at levere et ganske godkendt udbud af live betting muligheder på daglig og ugentlig basis. Der er live odds på samtlige kampe i de største sportsligaer i verden. Det gælder alt lige fra fodboldkampene i Serie A, La Liga, Premier League, Bundesligaen og Superligaen til NBA basketball, de store håndboldligaer eller alle de vigtige tenniskampe henover tennis-sæsonen. I en ganske almindelig mandagskamp i den spanske La Liga havde Vbet et imponerende udbud på lidt over 450 live odds.

Vbet har designet en ganske fin live betting platform, hvor man både kan følge live oddsene, men også løbende live statistik på sportsbegivenheden. Hvor udbyderen har rettighederne vil der også være mulighed for at se Vbet live streaming.

Oddsudvalget hos Vbet

Vores vurdering af Vbets udvalg af odds

Alt taget betragtning mener vi, at Vbet både tilbyder mange og høje odds.

Bookmakeren leverer forholdsvis høje odds på nogle af de større sportsbegivenheder indenfor fodbold og de øvrige populære sportsmarkeder. Men oddsene er ikke helt på niveau med store udbydere som Bet365, Unibet og Bwin.

Hvor de store etablerede bookmakere godt kan ramme en tilbagebetalingsprocent på 94-95 procent på de store kampe i Premier League, La Liga og Bundesligen, ligger Vbet på et leje omkring 92-93 procent.

På de mindre eksponerede sportsmarkeder, som for eksempel badminton, bordtennis og lignende, er tilbagebetalingsprocenten naturligvis lavere. Her arbejder man med procenter på omkring 90 procent. 

Med det sagt, så kan man hos Vbet finde odds på mange af de samme sportsgrene og begivenheder, som man kan hos andre bookmakere. Det eneste vi savnede, var odds på politik og andre specialspil. Men her er det vigtigt at huske på, at Vbet stadig er en ny bookmaker på markedet. Det kan være, at disse oddsmarkeder bliver tilføjet i fremtiden.

Ofte stillede spørgsmål

Har Vbet odds på dansk fodbold?

Ja. Vbet har masser af odds på dansk fodbold. Der er omfattende oddsmarkeder på den danske Superliga og EM Fodbold såvel som på første division og man kan tillige finde odds på kampene 2. division og 3. division.

Hvilken tilbagebetalingsprocent ligger Vbet odds på?

Vbet ligger på en tilbagebetalingsprocent på cirka 92-93 procent på de store og eksponerede sportsligaer. De mindre sportsmarkeder opererer med Vbet RTP på mellem 89-91 procent.

Hvilke typer odds har Vbet?

Vbet tilbyder prematch og live odds på mere end 40 forskellige sportsmarkeder.

Feedback