Onsdag aften kan du livestreame Coppa Italia-finalen mellem Atalanta og Juventus gratis. BetXpert guider dig i denne artikel til, hvordan du gør. 

Atalanta med Joakim Mæhle i truppen er nået til denne sæsons Coppa Italia-finale. Her er modstanderen mægtige Juventus, som råder over verdensstjernen Cristiano Ronaldo. De fleste bookmakere har Atalanta som favoritter, men oddsene indikerer klart, at her er tale om en lige kamp. 

Heldigvis for dig kan du livestream Atalanta - Juventus helt gratis hos blandt andre bet365*.


Opgøret fløjtes i gang onsdag aften klokken 21.00 på Stadio Mapei, som til dagligt er Sassuolos hjemmebane. 

Livestream Atalanta - Juventus hos Bet365* 

For at du kan livestreame Atalanta - Juvetnus gratis hos bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er kontoindehaver hos bookmakeren, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger herefter de simple instrukter for kontooprettelse. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Atalanta - Juventus hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra Coppa Italia-finalen.

Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Find livestreamet til Atalanta - Juventus
Du finder livestreamet til finalen mellem Atalanta og Juventus ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Italien" --> "Coppa Italia". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang onsdag aften klokken 21.00. 

Det er med andre ord meget nemt at se Atalanta - Juventus live, hvis du har en konto hos bet365*

Er du ny kunde hos bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Atalanta – Juventus hos Unibet*

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Atalanta – Juventus gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Atalanta - Juventus live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet* tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun Atalanta – Juventus, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Odds på Atalanta - Juventus

BetXpert har også fundet markedets bedste odds på kampen Atalanta - Juventus.

Odds på Atalanta - Juventus (1X2) Højeste odds Bookmaker
Atalanta 2,55
Uafgjort 3,50
Juventus 2,90
Over/under-odds på Atalanta - Juventus Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,83
Under 2,5 mål 2,05
Begge hold scorer-odds til Atalanta - Juventus Højeste odds Bookmaker
Ja 1,66
Nej 2,25

OBS: Odds er fra tirsdag den 18. maj klokken 08.01.

Odds på Atalanta - Juventus hos Onsidebetting