Du har nu muligheden for at deltage i den store Women's Euro 2022-konkurrence hos Fantasy Sports-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på 7.400 kroner.

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor kvindefodbold, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Women's Euro 2022-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 7.400 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du skal udvælge fem lande, som du tror, vil gøre det godt under EM-slutrunden. 

Sådan deltager du i Zweelers Women's Euro 2022-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Women's Euro 2022”
  • Prisen er 52,07 kroner per hold (du må købe op til 5 hold)
  • Fristen for tilmelding er onsdag den 6. juli klokken 21.00

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på fodboldikonet, nummer fem fra venstre. 

Nu kommer der en masse fodboldturneringer frem - heriblandt en masse Euro 2022-turneringer. Vælg den, som blot hedder "Women's Euro 2022", og som har en præmiepulje på 7.438 kroner. 

Alternativt: Brug genvejen via det grønne billede, der befinder sig lige under sportsikonerne. 

Se også BetXperts artikel om de bedste odds på Danmarks kvinde-EM 2022

Koncept – udvælg fem hold

Du skal udvælge dig fem nationer, som du tror, vil gøre det godt under kvindernes fodbold-EM 2022. Til dette har du et budget på 55 millioner. 

Turneringen er bygget op med fire grupper a fire hold. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til knald-eller-fald-kampene. 

Spillets dyreste nation er England, som du skal betale 20 millioner for. Herefter kommer Spanien til 19,4 millioner. Holland runder top-3 af til en pris på 18,1 millioner.

Danmark ligger nummer ti ud af de 16 hold og koster 4,9 millioner. 

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du vælger lande. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: I gruppespillet får du ét og tre point for henholdsvis uafgjorte og sejre til dine hold. I knock-out-fasen er der i stedet bonuspoint at hente, hver gang dine hold går videre.

Slutteligt er der ti gode point til dig, hvis du kan forudsige vinderen af turneringen.

Her har du en oversigt over pointene:

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier, få modstandere

For et indskud på lige godt 52 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 7.400 kroner. Førstepræmien lyder på dejlige 1.859 skattefrie kroner. Imens disse linjer skrives, er der tilmeldt 143 hold ud af et maksimum på 500. Ergo er der ikke særlig mange modstandere du, skal slå, for at nå op til de sjove præmier. 

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 1.859 kroner til den heldige og dygtige vinder af Women's Euro 2022. Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 1.859 kroner
2.-præmie: 975 kroner
3.-præmie: 670 kroner
4.-præmie: 548 kroner
5.-præmie: 457 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 21, som får 64 kroner for anstrengelserne. 

Konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler** har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor fodbold. Det er ikke mindst indenfor cykling, hvor Zweeler** til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler** vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.  

Se eventuelt alle BetXperts ekspert tips