Gæt kampens topscorer i Danmarks sidste kamp i mellemrunden ved EM i damehåndbold mod Montenegro, og du kan vinde et freebet på 200 kroner til 888sport. I alt er der tre freebets á 200 kroner på højkant. 

Det har været et skuffende EM i damehåndbold for det danske landshold. Efter en fin start med to sejre er det blevet til tre nederlag, og landsholdet har nu udspillet sine chancer for at gå videre til semifinalen fra mellemrundegruppe 1. 

I den seneste kamp blev det til et nederlag på hele 11 mål mod Rusland, mens det inden da blev til et nederlag på seks mål til Frankrig og nederlag på fem mål til Serbien. 

Nu møder Klavs Bruun Jørgensens tropper Montenegro, der har alt at spille for i den sidste kamp. De kan med en sejr spille sig forbi værterne fra Frankrig i kampen om 2. pladsen i mellemrundegruppen og dermed også en plads i semifinalen. Dog skal Frankrig spille senere på aften mod Serbien, og her har serberne - ligesom Danmark - udspillet sine chancer for en plads i semifinalerne. En fransk sejr sender dem i semifinale, og de er da også store favoritter i kampen mod Serbien, mens Montenegro er lidt mindre, men stadig klare favoritter mod Danmark

Tror du på dansk sejr, eller vinder de montenegrinske favoritter og giver danskerne det fjerde nederlag i træk ved EM i damehåndbold?  Gæt her i tråden på kampens topscorer, og så deltager du i konkurrencen om tre freebets á 200 kroner til 888sport. 

Har du endnu ikke en konto hos 888sport, kan du godt oprette en inden kampstart mod Montenegro.

Opret dig hos 888sport her

Sådan deltager du

  • Gæt kampens topscorer i onsdagens EM-kamp i damehåndbold mellem Danmark - Montenegro.
  • Gættene skal skrives som en kommentar til denne historie. 
  • Der er i alt tre freebets á 200 kroner hos 888sport på højkant. 
  • Deadline for deltagelse er ved kampstart onsdag den 12. december kl. 15:15.
  • Om torsdagen trækkes der lod om de tre freebets á 200 kroner blandt alle korrekte besvarelser. (Ved delt topscorertitel i kampen er der flere korrekte besvarelser.)
  • De tre vindere meldes i tråden og kontaktes herefter af BetXpert. Vinderne har syv dage til at vende tilbage med deres 888sport-oplysninger (brugernavn og email-adresse), og ellers bortfalder gevinsten.
  • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen.
  • Når freebettet er modtaget, er det gyldigt i syv dage. 888sports regler og vilkår for freebet gælder. 
  • For at modtage gevinsten er det et krav, at man har en konto hos 888sport. Har du endnu ikke en konto hos 888sport, kan du oprette en inden konkurrencens udløb.

Ved deltagelse i denne konkurrence accepterer du, at vi udveksler kontaktoplysninger med 888sport. Dette omfatter det brugernavn og den email-adresse, der er registreret på vindernes konto hos 888sport. Udvekslingen af disse oplysninger tjener udelukkende til den nødvendige identifikation af vinderen, og vil ikke blive anvendt af tredjepart i reklamesammenhæng.

888sport
 
Stort spiludbud på EM
Høje odds på dansk sejr