Vind to VIP-billetter til Manchester United - Huddersfield 2. juledag i denne forumkonkurrence i samarbejde med Nordicbet. Gæt tre udfald i Manchester United - Arsenal, og de to billetter kan blive dine. 

2. juledag er en stor fodbolddag i England, når der er i dagene efter jul er stort Boxing Day-program. Stadions rundt omkring i landet er fyldt med juleglade mennesker, der følger deres hold i det tætte og intense juleprogram. Og nu har du mulighed for at vinde to VIP-billetter til en af kampene på Boxing Day. I samarbejde med Nordicbet udlodder BetXpert 1x2 VIP-billetter til Manchester United - Huddersfield den 26. december kl. 16.00 til en heldig vinder. 

Alt, du skal gøre, er at gætte tre udfald i onsdagens Premier League-kamp mellem Manchester United - Arsenal og have en konto hos Nordicbet, og så har du mulighed for at vinde de to VIP-billetter. 

Opret dig hos Nordicbet her

Hver billet har en værdi af cirka £600 og inkluderer en VIP-plads til kampen Manchester United - Huddersfield den 26. december kl. 16.00. Dertil følger en treretters menu og fri bar før kampstart. Billetterne sælges ikke i løssalg. 

Billetterne er uden navn, og de kan derfor godt sælges videre eller gives i julegave. Hvis vinderen ikke kan deltage, så er det vinderes eget ansvar at sælge billetten eller give dem væk. Konkurrencens sponsor, Nordicbet, kompenserer ikke. 

Vinderne skal selv sørge for transport og overnatning ifm. rejsen. Billetterne skal hentes ved Old Trafford på kampdagen.

Er man udelukket fra at deltage i kampagner hos Nordicbet, så kan man ikke deltage i denne her konkurrence.

Sådan deltager du

  • Gæt det korrekte resultat (ciffertips) i Premier League-kampen mellem Manchester United - Arsenal, der spilles onsdag den 5. december kl. 21.00 Hvis flere har gættet det korrekte resultat, så findes vinderen på baggrund af nedenstående to tiebreaker-spørgsmål: 
    Hvem scorer kampens mål? 
    Hvornår scores kampens første mål? (Eksempel: 21. minut er tiden fra 20:00-20:59.)
  • Alle tre spørgsmål skal besvares, for at deltagelsen i konkurrencen er korrekt registreret. Rammer ingen korrekt på det første tiebreaker-spørgsmål, trækkes der lod blandt dem med det korrekte ciffertips. Er der flere med korrekt ciffertips og korrekt målscorer, men ikke korrekt minuttal, findes vinderen ved at se på, hvilken deltager der var tættest på det korrekt minuttal. Er det stadig helt lige, så der trækkes der lod blandt dem, der står helt lige. Skulle ingen gætte det korrekte ciffertips, så trækkes der lod blandt alle deltagere.
  • Gættene skal skrives som en kommentar til denne historie (se eksempel i indlæg 1).
  • Der er i alt 1x2 VIP-billetter til Manchester United - Huddersfield den 26. december kl. 16:00 på højkant. 
  • Deadline for deltagelse er ved kampstart onsdag den 5. december kl. 21.00.
  • Torsdag den 6. december kontaktes vinderen. Vinderen har derefter til mandag den 10. december kl. 09:00 til at vende tilbage med de adspurgte oplysninger. Sker dette ikke, findes en ny vinder.
  • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen.
  • Er man udelukket fra at deltage i kampagner hos Nordicbet, så kan man ikke deltage i denne her konkurrence. 
  • For at modtage gevinsten er det et krav, at man har en konto hos konkurrencens sponsor, Nordicbet. Har du endnu ikke en konto hos Nordicbet, kan du oprette en ved at klikke på dette link eller på et andet link til Nordicbet i historien.

Ved deltagelse i denne konkurrence accepterer du, at vi udveksler kontaktoplysninger med Nordicbet. Dette omfatter det brugernavn og den email-adresse, der er registreret på vindernes konto hos Nordicbet. Udvekslingen af disse oplysninger tjener udelukkende til den nødvendige identifikation af vinderen, og vil ikke blive anvendt af tredjepart i reklamesammenhæng.

NordicBet
 
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app