Sidste runde af Champions Leagues gruppespil byder på et par interessante, hvor især Liverpool - Napoli i Gruppe C er en direkte kamp om videre kvalifikation. Sidste runde af BetXperts store CL-Challenge ruller også, og der er  bonuspræmier for 5.000 kroner fra Bethard ​​​​​.

Flere af grupperne i Champions League er i år mere eller mindre afgjort inden sidste runde af gruppespillet. Mest spænding er der i gruppe C, hvor hverken Napoli, PSG eller Liverpool har booket en plads videre til forårets playoff-kampe.

PSG sidder dog med de bedste kort på hånden, da de blot skal have tre point i udekampen mod Røde Stjerne for som minimum at sikre andenpladsen, mens Napoli kan bruge et et-målsnederlag på alt andet end 1-0 for at holde Liverpool bag sig.

Napoli slog Liverpool 1-0 i Italien, og vinder Liverpool tirsdag aften, har de to klubber skrabet ni point sammen hver. Ved pointlighed er den første tiebreaker i Champions League indbyrdes opgør, så hvis Napoli får scoret et udebanemål og holder et eventuelt nederlag til et enkelt mål, vil de være bedst indbyrdes. Uafgjort eller Napoli-sejr giver selvsagt Napoli-avancement på bekostning af englænderne.

Og for Liverpool er opgaven klar: Vind over Napoli enten med 1-0 eller med mindst to scoringer. Ved 1-0-sejr til Liverpool vil tiebreakeren gå videre til målscore i puljen. Begge hold vil i så fald ligge på +2, men Liverpool vil have scoret ni mål mod Napolis syv.

For flere hold er det sidste udkald, og også i BetXperts store CL-Challenge er det sidste mulighed for at få del i de 30.000 bonuskroner, som Bethard har stillet til rådighed til konkurrencen. De første 25.000 kroner har fundet sine ejermænd, og i denne uge er det altså de sidste 5.000 kroner, der dystes om.

Sådan deltager du

Du får 100 enheder, som du skal tippe for fordelt på mindst fem kampe. Du kan maksimalt bruge 20 enheder pr. kamp på markederne 1X2 og over/under 2,5 mål.

Det er konkurrencens sponsor, Bethard, der leverer odds, som justeres løbende. Man optjener point ved, at ens indsats ganges med oddset.

Kravet for at deltage er, at man er 18 år. Man behøver således ikke være bosat i Danmark, og det er også muligt at være med, selvom man først kommer ind midt i en runde. Der er heller ikke krav til, at man har været med tidligere. Det er dog et ufravigeligt krav, at der i hver runde spilles for 100 enheder, hvis man vil i betragtning til præmierne. 

Sæt dine tip til sjette runde her.

Præmier

I hver runde er der præmier til de 10 bedste tippere, og med seks runders gruppespil giver det 60 præmievindere. Præmierne er ens hver runde, de indsættes på ens Bethard-konto, hvor de skal spilles igennem tre gange til odds 1,40. 

  1. 1.500 kroner
  2. 800 kroner
  3. 600 kroner
  4. - 10: 300 kroner

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.