Antallet af spillere falder gennemsnitligt med 60 % efter en finale i de store slutrunder. Det viser en undersøgelse, Optimove har foretaget.  Undersøgelsen viser også, at 38 % flere spillere placerer væddemål i finalen sammenlignet med de tidlige kampe i turneringen.

Marketing- og statistikfirmaet Optimove har undersøgt, hvornår der er flest mennesker, der typisk placerer væddemål, og det viser sig - måske knapt så overraskende - at der er væsentlig flere, der spiller, når der er en stor slutrunde.

Tallene viser, at antallet af spillere i gennemsnittet falder med 60 % efter finalekampen i de store slutrunder. I det hele taget er finalekampe meget populære - hele 38 % flere vælger at spille på finalen end de tidlige kampe i turneringen.

Som konklusion på undersøgelsen anbefaler Optimove, at bookmakerne bliver bedre til at aktivere deres kunder året rundt.

Læs mere

Andre nyheder fra spillebranchen

03/06 Svenske myndigheder straffer to udbydere med bøder for at bryde bonusregler

Spelinspektionen har tildelt bøder for over 1,5 millioner danske kroner til spiludbyderne Genesis Global og AG Communications for at bryde bonusloven. Svensk lovgivning siger, at udbydere maksimalt må give deres kunder ét tilbud i alt, og de to udbydere har angiveligt sendt flere tilbud ud til kunder.
Læs mere

04/06 Unibet ændrer logo

Unibet har skiftet sit velkendte logo med bogstaver i grønne cirkler på en grøn baggrund med et nyt logo, der ifølge spiludbyderen har et mere moderne udtryk.
Læs mere 

04/06 ESSA skifter navn til IBIA

Organisationen ESSA, der blandt andet består af de private spiludbydere og er sat i verden for at bekæmpe matchfixing, skifter navn til International Betting Integrity Association (IBIA).
Læs mere 

04/06 Engelske klubber offentliggør samarbejde med bookmakere

Premier League-klubberne Burnley og Wolverhampton samt Championship-klubben Birmingham  har offentliggjort sponsoraftaler henholdsvis med spiludbydere i Asien og den irske bookmaker Boylesports.
Læs mere

04/06 Matchfixing-sag i spansk fodbold afgørende for Champions League-plads

Syv Valladolid-spillere har angiveligt taget imod penge for at tabe sæsonens sidste kamp til Valenca, der dermed sikrede gæsterne en plads i Champions League. Det har blandt andet spansk politis telefonaflytninger af spillerne afsløret.
Læs mere

05/06 Online spiludbydere kan først få adgang til det hollandske marked i 2021

Kansspelautoriteit, der er den hollandske pendant til den danske Spillemyndighed, oplyser, at licensansøgere til det nye, hollandske marked, først kan sende deres ansøgninger fra juli 2020, og at det hollandske marked derefter vil være klar 1. januar 2021.
Læs mere

05/06 Spansk regulator annoncerer ny tre-årig strategi med fokus på ansvarligt spil

Den spanske Spillemyndighed, DGOJ, oplyser, at især ansvarligt spil og at skabe et mere trygt spillemiljø vil være i fokus de kommende år.
Læs mere

05/06 Svenska Spel vil undervise unge fodboldspillere i matchfixing

Den statsejede, svenske bookmaker, Svenska Spel, har indgået et samarbejde med klubberne i de to øverste, svenske rækker om at undervise unge spillere i farerne ved matchfixing ved en stor, international ungdomsturnering.
Læs mere

07/06 DIF har meldt FC Roskilde til politiet

Danmarks Idrætsforbund har meldt fodboldklubben FC Roskilde til politiet. Det oplyser forbundet i en pressemeddelelse. Klubejer Carsten Salomonsen kalder det "Et mareridt".
Læs mere