Klokken 20:00 onsdag aften lukker valgstederne til folketingsvalget, og senere på aftenen begynder de første valgresultater af rulle ind fra de mindre opstillingskredse. Hos flere bookmakere er det muligt at oddse på folketingsvalget frem til klokken 20:00 på valgdagen.

Hvor mange procent af stemmerne får de forskellige partier? Hvem får flest stemmer i Nordsjællands Storkreds? Får Kristendemokraterne et kredsmandat i Vestjylland? Eller hvad med de nyopstillede partier - kommer de ind? 

Oddsmulighederne er mange på folketingsvalget, og hos flere bookmakere kan man oddse på valget helt frem til, at valgstederne lukker klokken 20:00. Det kan man blandt andet hos Unibet, oplyser bookmakeren i en pressemeddelelse. 

"Der er masser af opgør i valgkampen, som først bliver afgjort på dagen. Blandt andet bliver det spændende at se, hvem af de to Venstre-profiler, Inger Støjberg og Kristian Jensen, der får flest stemmer i Vestjyllands Storkreds. Vi har valgt at holde vores valg-væddemål åbne indtil første exitpoll, så det næsten bliver en slags livebetting på dagen," siger pressechef hos Unibet, Per Marxen. 

"Et folketingsvalg er en helt særlig begivenhed, som fortjener alt den opmærksomhed, det allerede får. Vi ved, at mange går op i valget, som andre går op i fodbold, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde valgodds i løbet af hele valgdagen," fortsætter Per Marxen i pressemeddelelsen. 

BetXpert har været i kontakt med Danske Spil, der også oplyser, at de har odds på hele valgdagen. Deres odds står til at lukke klokken 20:00. 

Hos både Mr Green, Nordicbet og Betsafe fremgår det af deres odds på valget, at der lukkes ned for odds mellem klokken 19:00-20:00 på valgdagen. Bethard lukker for odds klokken 7:00 om morgenen, mens bet365* lukker odds klokken 13:00, fremgår det af de to bookmakeres hjemmesider.