Cashpoint åbner en ny bettingshop på Vesterbro i Aalborg lørdag den 1. juni, og ifølge den østrigske bookmaker, vil den nye bettingshop have et nyt koncept. 

Champions League-finalen fløjtes i gang klokken lørdag den 1. juni kl. 21:00 i Madrid, Spanien, men 10 timer inden åbner Cashpoint dørene op for en ny bettingshop på Vesterbro 95 i Aalborg.  

Det oplyser den østrigske bookmaker i en pressemeddelelse. 

"Den nye bettingbutik er den bedste bekræftelse på, at Cashpoint har succes og mere at byde på end det øvrige bettingmarked. Hos os får sportsbetting helt nyt liv. Her mødes sportsinteresserede mennesker for at opleve sportsevents på ekstra store fjernsynsskærme," siger shop manager Marven Botros i pressemeddelelsen. 

"Vores gæster kan ikke alene glæde sig til et stort bettingudbud, men også til en unik blanding af afvekslende underholdning, gevinstgivende spilleautomater og i det hele taget dejlige omgivelser," siger Marven Botros. 

Tilbud og bonuskort i Cashpoints bettingshops

I pressemeddelelsen oplyser Cashpoint, at butikken i Aalborg vil have en stilren indretning med fokus på livesport og betting, hvor butikken er indrettet med et nyt koncept i form af en stor tv-væg og mange store fladskærme, nye selvbetjeningsautomater samt et "cash center", hvor man omgående kan få udbetalt sine gevinster. 

I pressemeddelelsen skriver Cashpoint:

"Med åbningen i Aalborg markerer Cashpoint startskuddet på en række af nye butikker, som vil åbne over hele landet og udbrede et yderst succesfuldt koncept. Åbningsdagen startes med et brag af en fodboldkamp i form af Champions League-finalen mellem Tottenham og Liverpool, som vises på Danmarks største TV-væg. Gennem dagen vises sportsbegivenheder fra hele verden. Der vil blive uddelt merchandise og bonuskort med en værdi på 50 kr., som på dagen kan benyttes på Cashpoints terminaler i bettingshoppen. Herudover byder vi på snacks og drikkevarer til alle besøgende."

Der uddeles også bonuskort til både nye og eksisterende kunder i Cashpoints andre bettingshops den 1. juni i anledning af Champions League-finalen samt åbningen af butikken i Aalborg. De andre bettingshops ligger i København på Amagerbrogade 64 og 163, Nørrebrogade og Mozartsvej. Derudover ligger der en bettingshop i Banegårdscenteret i Odense sam i Graven 15 i Horsens.