Velkommen til Sander Magnussen (Pokernets SanderM) der skal komme med spilforslag til League of Legends her på BetXpert.

Se hans første eksperttip: Lørdag 20. januar 00:00 NA LCS Optic gaming når playoff 4,00

På Pokernet har han under aliaset SanderM begavet forum med mange gode spilforslag gennem tiden. Han vil fortsat være aktiv på Pokernet, men vil fremover også hjælpe BetXperts brugere.

 

Det vil han gøre med eksperttip (med tilhørende analyser) til et område som ikke har fyldt ret meget her på sitet, men som er én af de store eSportsgrene. Vi dækker i forvejen CounterStrike og Dota 2, og nu har vi altså også League of Legends på programmet.

Lidt om Sanders spilstrategi:

Omkring 25% af spillene er 12-kampe. 65% er special ingame spil-som antal dragons, barons eller towers. Resten er sæsonspil.

Oddsmæssigt er det meget forskelligt, kan sagtens finde værdi i odds 1,75, men der er mange +4 odds.

 

LoL-passion overført til betting

Sander er 31 år og bosat i Sønderjylland hvor han arbejder i IT-branchen. Han har selv forsøgt sig som LoL-spiller, men måtte for to år siden sande at der var langt op til eliten, og at det kneb med tiden og evnerne.

Evnerne var der derimod i bettingen som Sander valgte at bruge sin LoL-kærlighed på.

 

Det er jo ikke sådan lige at afslutte et kapitel, man har haft stor passion for. Så jeg satte 200 kr ind på Unibet* og ville have mig noget lir. Pengene skulle bruges på league of legends-betting, og jeg ville spille dem alle op via betstørrelse på 10kr, det sjove ville så være at se hvor længe jeg kunne have det kørende.

Kørende? Jeg sidder nu, januar 2018, 2 år senere og siger hold nu fast jeg har fået meget lir for de 200kr. De har vokset måned efter måned, jeg er blevet bedre måned efter måned, og hvilken herlig rejse det har været! Og hvem ved hvad fremtiden bringer?
 

Vanvittig tilbagebetaling

I 2016 havde Sander en tilbagebetaling på 112% for 190 spil. I 2017: 225% for 340 spil.

Vi kan ikke garantere en vanvittig tilbagebetaling a la 225% mens Sander er eksperttipper her på BetXpert, men vi kan vist godt slå fast at ekspertpanelet nu besidder en masse LoL-indsigt. Vi byder velkommen og håber brugerne vil nyde rejsen.