Fjerde runde af gruppespillet af Europa League og Champions League er overstået, og dermed er der fundet tre vindere af BetXpert brugertipkonkurrence til de to europæiske klubturneringer. Præmierne er sponsoreret af Jetbull. 

Det er første runde, hvor alle tre præmiervindere har overskud i BetXperts CL- og EL-konkurrence, hvor præmierne er sponsoreret af Jetbull. 

Brugeren Malte ramte odds 7 på Achraf Hakimi til at score for Dortmund mod Inter, og da Hakimi satte højre inderside på bolden og scorede Dortmunds reduceringsmål til 1-2, så ramte Malte rundens højeste odds, hvilket samtidigt også gav en en klar førsteplads med fem units i overskud. 

På andenpladsen finder vi Fønix med et overskud på 2,87 units efter tre tips, hvor alle tre sad lige i skabet. Tredjepladsen indtages af SlyFox, der også ramte alle sin tips, hvilket gav et samlet overskud på 2,15 units.

Bare fem brugere deltog i fjerde runde af konkurrencen, og der er således stadig flotte muligheder for at vinde en præmie. 

Husk at deltage, når fjerde runde løber af stablen i uge 48. Det er allerede nu muligt at oprette brugertips til næste runde. De første kampe i anden runde spilles tirsdag den 26. november kl. 18.55. Man må også godt oprette langtidsvæddemål på gruppespillet som en del af konkurrencen. De tæller ikke med i nogen runde, men tæller med på det samlede leaderboard. Det er dog vigtigt, at de tips senest er afgjort, når den sidste gruppekamp er færdigspillet. 

Bemærk at vundne ekstrabets skal placeres senest syv dage efter modtagelsen af dem på Jetbull-kontoen. 

Vinderne i tredje runde:

1. (1.000 kr. ekstrabet)

Malte

5,00 units

2. (600 kr. ekstrabet) Fønix 2,87 units
3. (400 kr. ekstrabet) SlyFox 2,15 units

Vinderne er kontaktet af BetXpert over PM-systemet med henblik på levering af præmier.

Samlet leaderboardstilling

Bemærk, at man skal have lavet mindst seks brugertips for at vinde en præmie her. Brugere, der mangler at lave seks brugertips, er på listen her markeret med *. Der er præmier til top 3. 

1.

SlyFox

2,03 units

2. 

Hans89* (5 tips)

0,76 units
3.  Kondikurt* (3 tips) -0,75 units
4.  Malte -1,39 units
5.  Fønix -1,60 units
6.  RuneBJ* (5 tips) -2,13 units
7.  bettingspider -4,35 units
8.  Perten -7,85 units