Anden runde af gruppespillet af Champions League og Europa League er overstået, og derfor er det nu tid til at gøre vinderne op i BetXperts CL- og EL-konkurrene med præmier sponsoreret af Jetbull. 

I denne uges Champions League fik Liverpool sig noget af en forskrækkelse, da Salzburg kom tilbage fra at være bagud med tre mål på Anfield, men The Reds fik alligevel hentet en 4-3-sejr hjem. Tottenham havde en katastrofekamp, hvor Bayern München nærmest scorede på samtlige af deres chancer; en sejr på 7-2 blev det til de tyske mestre.

Flere af brugerne i BetXperts Champions League- og Europa League-konkurrence må have det som Tottenham. De stilede op og gennemførte, men resultatet var til glemmebogen.

Ingen af brugerne i vores konkurrence havde overskud i anden runde. Samtidigt betyder det også, at alle på det samlede leaderboard også er i underskud. Der er således rig mulighed for at vinde præmier i vores konkurrence.  

Vinderen af anden runde blev den nye deltager SlyFox med et underskud på 0,07 underskud. På andenpladsen finder vi Fønix med et underskud på 1,07 units. For at finde vinderen af tredjepladsen blev der trukket lod mellem bettingspider og RuneBJ, der begge havde et underskud på 2 units, da ingen af deres to tips hver ramte. Trækningen blev vundet af bettingspider.

Husk at deltage, når tredjerunde løber af stablen i uge 43. Det er allerede nu muligt at oprette brugertips til næste runde. De første kampe i anden runde spilles tirsdag den 22. oktober kl. 18.55. Man må også godt oprette langtidsvæddemål på gruppespillet som en del af konkurrencen. De tæller ikke med i nogen runde, men tæller med på det samlede leaderboard. Det er dog vigtigt, at de tips senest er afgjort, når den sidste gruppekamp er færdigspillet. 

Få deltagere - lettere at vinde en præmie

Der er kun seks deltagere i konkurrencen indtil videre. Fire deltagere i første runde og seks deltagere i anden runde, hvoraf de fire var gengangere. Der er altså kun seks deltagere til det samlede leaderboard, hvor der er præmier til top 3. Og ingen på leaderboardet har overskud. 

Analyseredaktør Jens Bøye udtaler:

"Det er jo ingen hemmelighed, at vi har kreeret denne konkurrence for at få flere brugertippere på banen, og her er det indtil videre ikke helt forløbet, som vi håbede. 

Antallet af brugertip har været pænt, og de er også blevet læst, så det er godt nok, men det er en lille skare, der har budt ind med tip. Seks forskellige brugertippere i anden runde var bedre end første runde, hvor der kun var fire styk, men det er stadig slående få. Hvilket er godt for dem, for det øger deres vinderchancer, men vi vil altså gerne have mere variation. 

Når der er så få deltagere, skal der ind i mellem meget lidt til for at vinde. I den netop overståede runde var det ikke engang nødvendigt med overskud. Alle seks deltagere landede med minus. Som vi altid siger, når ekspertpanelet har en dårlig måned (og som oftest husker at nævne, når vi har en god måned): Varians spiller ind! Der er ingen tvivl om, at denne rundes deltagere var uheldige. Men summasummarum: 

Der var kun seks deltagere, og de fik alle sammen underskud...

Vi ved, vi har mange dygtige tippere blandt vores læsere – lad os få flere af dem på banen! Og husk: Når man skriver et brugertip, behøver man ikke producere "Krig & Fred". Analysen må gerne være kort; skal bare indeholde det væsentligste."

Vinderne i anden runde:

1. (1.000 kr. ekstrabet)

SlyFox

-0,07 units

2. (600 kr. ekstrabet) Fønix -1,07 units
3. (400 kr. ekstrabet) bettingspider -2,00 units

Vinderne er kontaktet af BetXpert over PM-systemet med henblik på levering af præmier.

Samlet leaderboardstilling

Bemærk, at man skal have lavet mindst seks brugertips for at vinde en præmie her. Brugere, der mangler at lave seks brugertips, er på listen her markeret med *. Der er præmier til top 3. 

1.

SlyFox*

-0,07 units

2.  Fønix* -1,07 units
3.  Malte  -1,39 units
4.  RuneBJ* -2,13 units
5.  bettingspider -2,35 units
6.  Perten -8,00 units

Bemærk: Der var en regnefejl i den første udgave af leaderboardet. Fønix havde -2,1 units der, men det er retteligt -1,07. Leaderboardet er opdateret.