Første runde af gruppespillet i Champions League og Europa League er overstået, og det betyder også, at BetXpert har fundet tre vindere af første runde af vores CL- og EL-konkurrence. 

Fire brugere leverede mindst to tips til første runde af gruppespillet ved Champions League og Europa League, og da der er præmier til de tre bedste i hver runde, så er det bare en enkelt deltager, der ikke vinder en præmier. 

Faktisk var det kun en enkelt bruger, der formåede at skabe overskud i første runde af konkurrencen. Malte ramte to ud tre brugertips korrekt, og det gav et samlet overskud på 1,61 units. Det sidste tip blev ikke tabt, men annulleret, da Jesse Lingard ikke startede inde for Manchester United mod Astana. Malte ramte Zagreb +0,5 mod Atalanta samt Standard Liege-sejr over Vitoria Guimaraes. 

På andenpladsen finder vi RuneBJ med et marginalt underskud på 0,13 units. Her blev over 2 mål i Atletico Madrid - Juventus ramt, mens APOEL-sejr -1,5 blev tabt med et brag, da F91 Dudelange stod for en kæmpe sensation, da de på Cypern vandt med 4-3. Det sidste spil på Wolfsburd -2 mod Oleksandria blev voidet, da Wolfsburd vandt med præcist to mål. 

Den sidste præmiegivende placering går til bettingspider, der ramte to ud af fem tips for et samlet underskud på 0,35 units. Han startede ellers ud som lyn og torden og ramte de første to tips i Champions League for et samlet overskud på 2,65 units, men de næste tre spil på den samme kamp i Europa League blev alle tabt, og dermed røg han ned på tredjepladsen. 

Den sidste deltager i runden ramte skævt på alle tre tips og står dermed med et samlet underskud på 3 units. 

Husk at deltage, når anden runde løber af stablen den. Det er allerede nu muligt at oprette brugertips til næste runde. De første kampe i anden runde spilles tirsdag den 1. oktober kl. 18.55. Man må også godt oprette langtidsvæddemål på gruppespillet som en del af konkurrencen. De tæller ikke med i nogen runde, men tæller med på det samlede leaderboard. Det er dog vigtigt, at de tips senest er afgjort, når den sidste gruppekamp er færdigspillet. 

Vinderne i første runde:

1. (1.000 kr. ekstrabet)

Malte

+1,61 units

2. (600 kr. ekstrabet) RuneBJ -0,13 units
3. (400 kr. ekstrabet) Bettingspider -0,35 units

Vinderne er kontaktet af BetXpert over PM-systemet med henblik på levering af præmier.

Samlet leaderboardstilling

1.

Malte

1,61 units

2.  RuneBJ -0,13 units
3.  Bettingspider -0,35 units
4.  Perten -3 units