Tredje runde af gruppespillet af Europa League og Champions League er overstået, og dermed er det endnu en gang tid til at gøre vinderne op i BetXperts brugertipskonkurrence til de to europæiske turneringer. Præmierne er sponsoreret af Jetbull. 

For anden gang er der en rundevinder med overskud i BetXperts CL- og EL-konkurrence med præmier sponsoreret af Jetbull. Både nummer to og tre har underskud efter deres brugertips, men det er stadig nok til at placere dem i præmierne.  

Syv brugere deltog i tredje runde, hvor en enkelt bruger kun leverede et tip og dermed ikke levede op til konkurrencens rundekrav. Der er således stadig rig mulighed for at vinde præmier i vores konkurrence med det lave antal af deltagere. 

Vinderen af anden runde blev den nye deltager Hans89 med et overskud på 1,97 efter to vundne tips. På andenpladsen finder vi SlyFox med et underskud på 0,05 units. På tredjepladsen kommer Perten med et underskud på 1,85 units.

Husk at deltage, når tredje runde løber af stablen i uge 45. Det er allerede nu muligt at oprette brugertips til næste runde. De første kampe i anden runde spilles tirsdag den 5. november kl. 18.55. Man må også godt oprette langtidsvæddemål på gruppespillet som en del af konkurrencen. De tæller ikke med i nogen runde, men tæller med på det samlede leaderboard. Det er dog vigtigt, at de tips senest er afgjort, når den sidste gruppekamp er færdigspillet. 

Bemærk at vundne ekstrabets skal placeres senest syv dage efter modtagelsen af dem på Jetbull-kontoen. 

Vinderne i tredje runde:

1. (1.000 kr. ekstrabet)

Hans89

1,97 units

2. (600 kr. ekstrabet) SlyFox -0,05 units
3. (400 kr. ekstrabet) Perten -1,85 units

Vinderne er kontaktet af BetXpert over PM-systemet med henblik på levering af præmier.

Samlet leaderboardstilling

Bemærk, at man skal have lavet mindst seks brugertips for at vinde en præmie her. Brugere, der mangler at lave seks brugertips, er på listen her markeret med *. Der er præmier til top 3. 

1.

Hans89* (2 tips)

1,97 units

2. 

Kondikurt* (1 tip)

1,25 units
3.  SlyFox* (4 tips) -0,12 units
4.  RuneBJ* (5 tips) -2,13 units
5.  bettingspider -4,35 units
6.  Fønix -4,47 units
7.  Malte -6,39 units
8.  Perten -7,85 units