Du kan se alle de spændende kampe i Superliga ganske gratis, hvis du befinder dig udenfor Skandinavien. Se vores guide til gratis livestream af Superligaen hos Bet365 og Unibet samt via appen OneFootball.

Superligaen er populær som aldrig før, men det er også blevet dyrt at være fodboldfan. Hos Viaplay har de annonceret endnu en prisstigning på deres totalpakke, der giver adgang til at se kampene fra Superligaen.

Livestreaming er blevet yderst udbredt og det mange tilbud fra bookmakere som Bet365 og Unibet giver et spændende udvalg med livestreams til alle kampe i de største ligaer.

Skulle du opholde dig i udlandet, så kan du se Superliga-kampene via livestream hos Bet365 og Unibet samt med appen OneFootball, der har broadcastingrettigheder til Superligaen i udlandet.

Se Superliga gratis hos Bet365 og Unibet

Har du konto hos Bet365 eller Unibet, så har du også adgang til direkte livestream af Superligakampene, hvis du befinder dig udenfor Skandinavien.

Har du endnu ikke en konto hos Bet365 eller Unibet, så tager det ganske få minutter at oprette sig. Det er gratis at registrerer sig og man betaler ikke for at se livestream hos hverken Bet365 eller Unibet.

Både hos Bet365 og Unibet vil du også modtage tilbuddet om en velkomstbonus på op til 1000 kroner.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Guide til at se Superliga gratis hos Bet365

Det er ganske enkelt at få adgang til Bet365’s gratis livestream af Superligaen og en række andre af de største fodboldligaer.

Du skal blot følge denne trin-for-trin-guide, og så er du klar til at se al den fodbold, du kan komme til:

01

Gå til Bet365’s hjemmeside

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede har en konto.

02

Indsæt penge på din konto

Der skal være penge på din Bet365-konto, hvis du vil benytte livestream-funktionen.

03

Klik på “Liveodds”

Når du klikker på “Liveodds” ser du alle igangværende kampe.

04

Vælg din ønskede Superliga-kamp 

Klik på den Superliga-kamp, som du gerne vil livestreame på Bet365 og dit stream er klar.

Du kan se kampene i fuld skærm, så du ikke går glip af noget, mens du er på farten.

Sådan ser du livestream hos Unibet

Unibet er en af de mest populære bookmakere på det danske spillemarked og de har et stort udvalg af gratis livestream til de største ligaer og turneringer.

Opholder du dig udenfor Skandinavien, så kan du se kampene fra Superligaen hos Unibet.

Du finder kampene hos Unibet under liveodds med live streaming markeret med afspilningsknap, og du kommer direkte til livestream af kampen ved at klikke på dette ikon.

  • Gå til Unibets hjemmeside
  • Tryk på "Liveodds" på kampdagen
  • Find den ønskede kamp under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit Superliga livestream klar
Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se Superligaen hos OneFootball

I Danmark er det NENT og Discovery, da de har rettighederne til Superligaen, men i udlandet er det OneFootball, der har købt rettighederne af Divisionsforeningen.

Så opholder du dig i udlandet, så kan du se Superligaen via OneFootballs app. Du kan hente denne app hos App Store eller direkte hos OneFootball.

Foto: ANDY BUCHANAN / AFP

Livestream fodbold

Få gratis billetter til Superliga kampe

Har du lyst til at se Superliga-kampe på stadion og er du medlem af fagforeningen 3F, så kan du gratis hente 2 billetter til alle Superliga-kampe.

3F er hovedsponsor for Superligaen og som noget nyt har du nu mulighed for frit at hente to billetter til hver Superligakamp. Som medlem af 3F har du den fordel, at du til hver Superligakamp kan hente to billetter.

Så dit medlemskab af 3F sikre også at du får gratis adgang til Superligaen og du kan tage en ven eller familiemedlem med til kampen.

Sådan får du dine billetter

Billetterne kan hentes igennem Mit3F og er tilgængelige i forbindelse med, at de respektive klubber åbner for billetsalget. Derfor er det en god idé at holde øje med, hvornår klubberne åbner for billetsalget, hvis du har udset dig en 3F Superligakamp, som du gerne vil opleve live på stadion.

Din billet er personlig og må ikke overdrages eller sælges til andre, og den kan ikke ombyttes.

Superliga i TV

Din plads på stadion

De gratis billetter fra 3F gælder som hovedregel til bestemte afsnit eller sektioner på stadion, og det er desværre ikke muligt at hente billetter til andre steder end de afsnit, som 3F har billetter til.

Derudover er det ikke muligt at hente billetter til klubbernes udebaneafsnit, og klubbernes sikkerhedsreglement er naturligvis også gældende for 3F’s medlemmer og ledsagere.

Hvis du er sæsonkortholder og vil være helt sikker på, at du har en fast plads sammen med dine sædvanlige medfans, så anbefaler vi, at du holder fast i dit sæsonkort.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg se Superliga kampe gratis?

Hvis du befinder dig udenfor Skandinavien, så kan du se de danske Superligakampe gratis hos bookmakerne Bet365 og Unibet. Derudover kan man se kampene på appen 'OneFootball', der har rettigheder til vise kampene i Superligaen i udlandet.

Hvilke bookmakere har gratis livestream til Superligaen?

Du får adgang til gratis livestream af Superliga-kampene, hvis du har konto hos Bet365 eller Unibet.

Er det lovligt at benytte VPN til at se dansk tv?

Ja, det er fuldt lovligt at bruge VPN i Danmark.

Hvordan får jeg gratis billet til Superligakampe?

Er du medlem af fagforeningen 3F, så kan du hente to gratis billetter til hver kamp i Superligaen.