bwin* har lanceret en kampagne til Champions League-finalen mellem Juventus - Real Madrid. Bwin* predictor hedder den, og du kan vinde €100.000, hvis du gætter det korrekte tidspunkt for første mål i kampen. 

Hvis du kan forudsige det korrekte scoringstidspunkt - både minut og sekund - for Champions League-finalen kan du vinde €100.000 hos Bwin*. Det første gæt på det korrekte scoringstidspunkt er gratis, men ellers kan der optjenes yderligere gæt for hvert væddemål af €10 til mindst odds 1,70. 

Sådan gør du: 

  • Log ind på din konto hos Bwin her og sæt dit første gratis gæt. 
  • Du skal gætte det præcise scoringstidspunkt for det første mål i Champions League-finalen. 
  • Tillægstid og forlænget spilletid tæller med. 
  • Det præcise tidspunkt vil blive afgjort ud fra tredjepartsdata. 
  • Hvis der er flere, der gætter korrekt, vil præmien blive delt lige mellem alle vinderne. 
  • Hvis ingen gætter korrekt, vil den/de deltagere, der er tættest på vinde €10.000.
  • Kampagnen er global, så det er ikke kun danskere, der deltager i den. 
  • Alle gæt skal være registreret inden kampstart.
  • Regler og vilkår gæder.

Sådan optimerer du din chance 

Man kan optjene 100 ekstra gæt per dag for hvert €10 væddemål til mindst odds 1,70, man sætter. Gættene bliver tilføjet til ens konto dagen efter. I skrivende stund (31. maj) betyder det, at du kan optjene 300 gæt plus dit oprindelige ene gratis gæt. 

BetXperts talnørd skilled-Highroller har kigget på kampagnen, og han har regnet på sandsynligheden for at ramme det præcise scoringsminut og -sekund. 

Ifølge ham er chancen for at gætte korrekt cirka 1 ud af 3.300. Der vurderes i snit cirka 2 mål i kampen, og det betyder, at der vil scores cirka hvert 48. minut. Medregnet færre mål i første halvleg, vil der være cirka 1/55 chance for scoring i et tidligt minut. Dette ganges med 60 for også at ramme rigtigt sekund, og det giver en sandsynlighed på cirka 1/3.300-chance. 

Hvis man sætter sine gæt efter for eksempel 30 minutter halveres sandsynligheden, således at det nu er cirka 1 ud af 6.660. Det skyldes, at der er cirka 50 procent sandsynlighed for, at der allerede er scoret tidligere. 

Det optimale er derfor, at sætte sit gæt inden for de første 10 minutter, men dog ikke det 1. minut. 

Hvis man samtidigt optjener de ekstra gæt, øges sandsynligheden for at ramme korrekt selvfølgelig. Optjener man alle 300 ekstra gæt, betyder det, at man kan helgardere 5 minutter og 1 sekund af kampen. Det øger markant sandsynligheden for at ramme rigtigt. Mere præcist giver det cirka 9 procents chance

Med den øgede sandsynlighed for at ramme det præcis scoringsminut og -sekund betyder det, at man nok godt kan forvente, at præmien skal deles med adskillige andre. Kampagnen gælder ikke kun for danske kunder, men er en global kampagne hos bwin*

Bemærk yderligere, at man automatisk kan være logget af fra Bwins hjemmeside, selvom det stadig ser ud som om, at man er logget ind.  

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakeren og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet