Nu har du muligheden for at deltage i Zweelers store cykelkonkurrence Giro d'Italia (15+5). Dette er en turnering, som baserer sig på resultaterne i det store italienske etapeløb. Den samlede præmiepulje lyder på 111.556 kroner.  

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en ren lækkerbisken af en cykelkonkurrence. Her har du nemlig muligheden for at få del i den 111.000 kroner store præmiesum til fantasyturneringen Giro d'Italia (15+5). 

Konkurrencen begynder lørdag den 8. maj, hvor der er tilmeldingsfrist klokken 14.00. 

Sådan kommer du med i Zweelers Giro d'Italia (15+5)-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får du op til 1.900 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Giro d'Italia (15+5)”
  • Prisen er 74,37 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde helt op til 50 hold)
  • Fristen for tilmelding er lørdag den 8. maj klokken 14.00

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hjemmesiden, trykker du på "Lobby" oppe i menulinjen. Herefter kommer der nogle sportsikoner frem lige under Zweeler-logoet oppe i venstre hjørne. Tryk nu på cykelikonet helt ude til venstre. 

Nu kan du vælge din cykelkonkurrence. Her vælger du Giro d'Italia (15+5), som ikke må forveksles med Giro d'Italia (budget) - den kommer vi ind på senere her i artiklen. Du må ej heller forveksle den med Giro d'Italia (15+5) (RtL). 

Alternativt kan du trykke på genvejen til konkurrencen. Den skulle gerne ligge øverst i et rødligt billede, når du har trykket på "Lobby". 

OBS: Du skal være logget ind for at kunne komme ind på siden, hvor du laver dit hold. Er du ikke logget ind, kan du kun komme ind på infosiden om konkurrencen. 

Koncept – udvælg 15 ryttere

Spillet går ud på, at du skal vælge 15 ryttere, som du tror vil gøre det godt i Giro d'Italia 2021.  

Du får ikke noget budget i forbindelse med udvælgelsen af dine ryttere. Der er faktisk frit valg på alle hylder. Husk dog, at det ikke kun er klassementsrytterne, som kan skaffe dig point. Det kan gode enkeltstartsryttere, udbryderkonger, sprintere etc. også. 

De første 15 ryttere, du klikker på, ryger ind i din "startopstilling". De næste fem ryttere ryger automatisk ind under dine reserver. Disse tages i brug, hvis nogle af dine oprindelige ryttere må udgå.  

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler naturligvis om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når alle rytterne er rullet ind over stregen i det italienske cykelløb. 

Måden, hvorpå du scorer point til dine ryttere, er ved, at de ender i top-20 på etaperne. Så simpelt er det faktisk. Der er desuden ekstra point at hente ved at ramme rigtigt i diverse forudsigelser. 

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er fra Zweelers hjemmeside. 

Store præmier og god værdi

Når du har registreret dig og betalt de 74,37 kroner, har du muligheden for at få en bid af den store præmiesum. Den er på 111.556 kroner. Vinderen af konkurrencen kan putte 14.800 skattefrie kroner ned i lommen. Bestemt ikke noget dårligt udbytte af en indsats på lidt over 74 kroner. 

Fristen for tilmelding er nu på lørdag den 8. maj klokken 14.00. 

Præmier

Den samlede præmiepulje til hovedturneringen er i øjeblikket på 111.556 kroner. Som nævnt er der 14.800 kroner til vinderen af Zweelers Giro d'Italia (15+5)-konkurrence. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 14.874 kroner
2.-præmie: 5.640 kroner
3.-præmie: 3.877 kroner
4.-præmie: 3.172 kroner
5.-præmie: 2.643 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 151. En plads som nummer 151 kaster 66 kroner af sig. 

Giro d'Italia (budget) - 18.500 kroner til vinderen

Du har også muligheden for at vælge konkurrencen Giro d'Italia (budget). Ligesom Giro d'Italia (15+5)-konkurrencen så baserer denne sig også på resultater af det store, populære italienske cykelløb. 

Den samlede præmiepulje er cirka på samme beløb, nemlig 111.549 kroner. Der er dog ikke lige så mange præmier i denne turnering. Til gengæld er præmierne en kende større. Og du skal betale lidt mere for at være med i konkurrencen: 185,92 kroner. 

Top-5-præmierne ser således ud:

1.-præmie: 18.591 kroner
2.-præmie: 10.056 kroner
3.-præmie: 6.913 kroner
4.-præmie: 5.656 kroner
5.-præmie: 4.714 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 121, som får 210 kroner. 

Pointsystemet minder et stykke hen ad vejen af det fra Giro d'Italia (15+5)-spillet. 

Billedet er et screenshot fra Zweelers hjemmeside. 

Reglerne er heller ikke helt de samme. Her får du et budget på 230 millioner til at købe 17 ryttere. Herudover 35 millioner til at købe tre reserveryttere. 

Se eventuelt også BetXperts optakt til Giro d'Italia 2021.

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på langt over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor EM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen til sommer.