BetXpert udlodder 10 Guld+ gavekortskoder til holdet.dk*'s managerspil til VM i fodbold, der starter torsdag den 14. juni: VM Manager 2018.

VM i fodbold er lige rundt om hjørnet, og årets største sportsbegivenheden indledes med et opgør mellem værstnationen Rusland og Saudi-Arabien på Luzhniki Stadium i hovedstaden Mosvka den 14. juni kl. 17.

Danmarks første kamp er den 16. juni klokken 18, når Christian Eriksen og co. skal i aktion mod sydamerikanske Peru. Derefter står den på kampe mod Australien og Frankrig, hvorefter landsholdets skæbne er afgjort i gruppe C.

Du har nu mulighed for at vinde en gratis Guld+ gavekortskode til holdet.dk*'s managerspil til dette års verdensmesterskab i fodbold. 

Læs også: VM 2018 managerhold: Sådan bygger du et vinderhold

Første runde til VM Manager 2018 begynder, ved åbningskampens start, og der er syv runder i managerspillet. Fra kvartfinalerne er det muligt at have mere end fire spillere fra hvert land på sit hold. Vær opmærksom på, at Rusland og Egypten spiller to kampe i første runde, mens de ikke har en kamp i anden runde.

Sådan deltager du 

  • Alt, du skal gøre, er at skrive, hvem, du tror, vinder VM 2018 i tråden til denne artikel.
  • Deadline for deltagelse er fredag den 8. juni klokken 14.00.
  • Herefter trækkes der lod blandt alle deltagere. 
  • De ti vindere meldes i tråden og modtager en privatbesked her på BetXpert med en gratis Guld+ gavekortskode til VM Manager 2018. 
  • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen.