Spiller Peru 3-5-2 eller 4-2-3-1? Skal Icardi med til VM for Argentina? Bør William Kvist starte inde for Danmark? Hvornår delte Spanien og Portugal Verden mellem sig? Tager England virkelig afsted med tre målmænd der tilsammen har spillet under et dusin landskampe? Hvem er venstreback for Sydkorea?

Den sidste gættede du måske svaret på, men hvilken Kim er der tale om?

Det og mange andre ting får du svar på i BetXperts store VM-sektion: https://www.betxpert.com/vm-2018

Sektionen består af kampprogram, spilforslag, artikler (af bl.a. Torben N. Sørensen og Ruslandsekspert Toke) samt optaktstekster om alle 32 deltagerlande.

Uddybede lande-analyser

Vi har haft en optakt liggende i snart et halvt år, skrevet af Kim Bo Nielsen. Og nu – i forbindelse med udtagelsen af trupperne i midt- og slutmaj - har vi uddybet analyserne af alle hold. Vi, dvs Toke, Frank Pilantra, Jesper Carstens, Thomas Schyth og Jens Bøye.

Klik på flagene i VM-sektionen og læs.

Landeanalyserne indeholder bl.a et kig på profiler, stjerneskud, taktik og hvem der nok løber på banen i holdenes første kamp ved slutrunden i Rusland. Disse ting fremgår af menupunktet ”Opstilling” i hver landeoptakt.

Her er fx holdanalysen af Danmark: https://www.betxpert.com/vm-2018/hold/danmark/opstilling

Vi opdaterer naturligvis når bruttotrupper bliver til nettotrupper.

Og hvis du er uenig i hvad vi skriver? Perfekt! Så tager vi en konstruktiv debat om det. Smid din kommentar forneden i landeanalyserne.