Du har nu muligheden for at deltage i den store Fantasy NBA-konkurrence hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på p.t. på 18.590 kroner.

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor NBA-området, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Fantasy NBA-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på over 18.500 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du har et budget på 170 millioner. Dem skal du bruge på at udvælge otte hold, som du tror vil klare sig godt i 2021/2022-sæsonen.

Sådan deltager du i Zweelers Fantasy NBA-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy NBA 2021/2022”
  • Prisen er 74,36 kroner per hold (du må købe op til 10 hold)
  • Fristen for tilmelding er onsdag den 20. oktober 2021 klokken 01:40
  • Bemærk, at konkurrencen/spillet omfatter hele NBA-sæsonen 2021/2022

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på basketballen, hvorefter konkurrencen kommer frem.

Det er i skrivende stund Zweelers eneste basketballkonkurrence, så der er ikke så meget at tage fejl af. Den hedder som nævnt ”Fantasy NBA 2021/2022”. 

Alternativt: Benyt genvejen til konkurrencen ved at klikke på det røde banner, som ligger øverst til venstre på siden, efter du hat trykket på "Lobby". 

Koncept – udvælg otte NBA-hold

Du har 170 millioner til at købe otte NBA-hold for. Holdenes værdi kan ses i menuen til højre, hvor du vælger dine hold. 

Du skal naturligvis vælge otte hold, som du tror vil klare sig godt i NBA-sæsonen 2021/2022 - både i regular season og playoff. Spillets dyreste hold er Brooklyn Nets. De har en værdi på 35 millioner. Herefter kommer LA Lakers, Milwaukee Bucks, Golden State Warriors og Utah Jazz til en værdi af henholdsvis 34,8, 33,3, 28,5 og 27,2 millioner. 

90'ernes storhold Chicago Bulls har en værdi af 17,1 millioner. 

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du stiller hold. 

Sådan scorer du point til dit hold

Du har muligheden for at vinde point gennem hele sæsonen, både regular season og i løbet af playoffs. 

Du får to point, for hver gang at ét af dine otte udvalgte hold vinder en kamp. Taber dine hold, er der ingen point at hente. Dog ingen regler uden undtagelser. Du får ét point, hvis dine hold taber efter overtime. 

Der er desuden masser af bonuspoint at hente, hvis dine hold når til playoff. Her får du et overblik over pointsystemet:

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Få tilmeldte hold øger dine chancer 

Da disse linjer skrives tirsdag den 12. oktober klokken 10.11, er der 94 betalte hold med i turneringen. Meget kan nå at ske inden den 20. oktober klokken 01:40, men det er nok tvivlsomt, hvorvidt der når at komme flere hundrede eller flere tusinde hold med. 

Dette øger selvsagt din værdi i at deltage: Er der ikke særlig mange konkurrenter, har du større chancer for at konvertere din registreringsbetaling til meget større pengepræmier. Og apropos. Lad os se på, hvad du kan vinde for et indskud på 74,36 kroner og en hel NBA-sæson med ekstra spænding.

Præmier

Som det ser ud lige nu, er der præmier til de 41 bedst placerede spillere. Den garanterede præmiepulje er i skrivende stund på 18.590 kroner. Heraf falder der 3.718 kroner af til vinderen.

1.-præmie: 3.718 kroner
2.-præmie: 2.250 kroner
3.-præmie: 1.547 kroner
4.-præmie: 1.265 kroner
5.-præmie: 1.054 kroner

Herfra går præmiebeløbet lige så stille nedad til 87 kroner for en plads som nummer 41. 

Bemærk, at præmierne kan vokse sig større, efterhånden som der kommer flere tilmeldte hold. 

Se desuden den første af to NBA-optakter skrevet af vores NBA-ekspert Mick Kristensen. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.