Hos Zweeler* kan du nu spille med i Fantasy ATP Tennis 2021. Det er et virtuelt managerspil, hvor du har muligheden for at få del i præmiepuljen på hele 37.198 kroner. 

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* har nu åbnet for deres Fantasy ATP Tennis 2021-spil. Det betyder, at du har mulighed for at omsætte din tennisviden til cool cash. Præmiepuljen lyder på hele 37.198 kroner, og vinderen løber af sted med næsten 7.500 kroner. 

Helt kort fortalt går konkurrencen ud på, at du skal udvælge 20 spillere, som du tænker kan gøre det godt i 62 udvalgte tennisturneringer i 2021. 

Tilmeld dig Fantasy ATP Tennis 2021 hos Zweeler

Zweeler* har også en WTA-turnering, som du også kan læse mere om her i artiklen. Her og nu koncentrerer vi os imidlertid om ATP-turneringen. 

Sådan kommer du med i Zweelers Fantasy ATP Tennis 2021-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får ud op til 1.900 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy ATP Tennis 2021”
  • Prisen er 74,40 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde helt op til 15 hold)
  • Fristen for tilmelding er søndag den 31. januar klokken 01:10

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden (lobbyen), kan du se nogle søge- og filtreringsmuligheder ovre til venstre under den blå boks. Under menuen ”All sports” vælger du ”Tennis".

Her vælger du turneringen ”Fantasy ATP Tennis 2021". I skrivende stund, onsdag den 13. januar klokken 12.13, ligger den øverst på listen over Zweelers mange tenniskonkurrencer. 

Koncept – udvælg 20 spillere

Spillet går ud på, at du skal vælge 20 spillere, som du tror vil klare sig godt i 2021. Hertil får du et budget på 300 millioner. Du kan se spillernes værdi ovre til højre, når du har klikket på "Create New Team". Klik nu på de spillere, som du vil have med på dit hold. 

Spillets dyreste mand er Novak Djokovic. Ham skal du betale 40 millioner for at få i stalden. Herefter kommer græske Stefano Tsitsipas, som koster 37,5 millioner. Til at runde top-3 af har vi Dominic Thiem til 35,9 millioner.

Rafael Nadal er den sjettedyreste til en værdi af 33,1 millioner, mens Roger Federer ligger på 11.-pladsen. Schweizeren kan du købe for 22,5 millioner.

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler selvsagt om at score så mange point som muligt, så du kan løbe med sejren og den store pengepræmie. 

Pointsystemet er på den ene side meget enkelt, men på den anden side alligevel lidt svært at huske. Kort fortalt får du flere point, jo flere runder dine spillere avancerer til i de forskellige turneringer. Ved Grand Slam-turneringer får du desuden to point per spiller på dit hold, som stiller til start. Dette uden de har nået at røre deres ketcher endnu. 

Her får du et overblik over pointsystemet:

Billedet er et screenshot fra Zweeler*.coms hjemmeside. 

Som tidligere nævnt, og som det fremgår under "R128" i tabellen, så får du to point for hver spiller, du har på holdkortet, som stiller til start i en Grand Slam-turnering. Går han videre til anden runde, optjener han yderligere tre point til dig, som du kan se under "R64". 

Kommer en af dine spillere eksempelvis i semifinalen, hvor han ryger ud, vil han optjene 2 + 3 + 4 + 5 + 7 + 9 point til dig. Det vil sige 30 point. Går én af dine spillere hele vejen og vinder en Grand Slam-turnering, vil han optjene 60 point til dig. 

Få deltagere øger værdien

Når du har registreret dig og betalt de 74,40 kroner, har du muligheden for at vinde førstepræmien på minimum 7.439 kroner. 

Her den 13. januar, lidt over to uger til at turneringen begynder, er der 61 tilmeldte, betalte hold. Der skal helt sikkert nok nå at komme flere inden den 31. januar, men der er umiddelbart ikke meget, som tyder på, at du skal kæmpe mod tusindvis af modstandere, som det er set i mange andre managerspil. 

Ovenstående gør, at der kan være fin værdi i at smide lidt over 70 kroner i puljen og så have en fair chance for at vinde næsten 7.500 kroner. Plus du vil være garanteret god spænding og ekstra underholdning hele tennissæsonen 2021.  

Præmier

Den samlede præmiepulje er i øjeblikket på 37.198 kroner. Som nævnt er der 7.439 kroner til vinderen af Zweelers Fantasy ATP Tennis 2021-turnering. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 7.439 kroner
2.-præmie: 3.690 kroner
3.-præmie: 2.537 kroner
4.-præmie: 2.076 kroner
5.-præmie: 1.730 kroner

Der er pengepræmier helt ned til nummer 81, som får 117 kroner. 

Få del i den store præmiepulje hos Zweeler

Fantasy WTA Tennis 2021

Zweeler* har naturligvis også konkurrence magen til på kvindesiden. Indskud, regler og pointsystem er det samme. Det er kun præmierne, der adskiller sig lidt. Her får du overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 3.719 kroner
2.-præmie: 2.205 kroner
3.-præmie: 1.516 kroner
4.-præmie: 1.240 kroner
5.-præmie: 1.033 kroner

Der er pengepræmier helt ned til nummer 41, som får 85 kroner. 

Præmierne er lidt mindre i WTA-spillet. Til gengæld har du endnu færre modstandere, du skal vinde over for at få fingrene i de trods alt meget pæne pengebeløb. Her den 13. januar er der 11 betalte, tilmelde hold. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor tennis. Det gælder i høj grad også cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 100.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, håndbold, NBA, dart, biatlon/skiskydning, golf, basketball, Formel 1, tennis, snooker, rugby, skihop og meget andet. 

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor EM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen til sommer.