Nu har du muligheden for at deltage i Zweelers store Eurovision Song Contest Final-konkurrence). Dette er en konkurrence, som baserer sig på resultaterne fra det populære musikshow, som løber af stablen nu på lørdag. 

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en ren lækkerbisken af en konkurrence. Her har du nemlig muligheden for at få del i den 7.400 kroner store præmiesum, der er til konkurrencen European Song Contest Final. 

Der er tilmeldingsfrist nu på lørdag den 22. maj klokken 21.00. 

Sådan kommer du med i Zweelers European Song Contest Final-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får du op til 1.900 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”European Song Contest Final”
  • Prisen er 37,18 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde helt op til 5 hold)
  • Fristen for tilmelding er lørdag den 22. maj klokken 21.00

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hjemmesiden, trykker du på "Lobby" oppe i menulinjen. Herefter kommer der nogle sportsikoner frem lige under Zweeler-logoet oppe i venstre hjørne. Tryk på mikrofonlogoet. 

Det er i skrivende stund meget nemt at finde European Song Contest Final, da det er den eneste konkurrence, som ligger inde i underholdningsmappen. 

OBS: Du skal være logget ind for at kunne komme ind på siden, hvor du laver dit hold. Er du ikke logget ind, kan du kun komme ind på infosiden om konkurrencen. 

Koncept – køb syv lande

Spillet går ud på, at du får 100 millioner til at købe syv lande, som du tror vil gøre det godt til Eurovision-finalen lørdag den 22. maj. 

Italien er spillets dyreste land. Det koster 30 millioner. Herefter kommer Frankrig med 25,2 millioner og Malta med 24,5 millioner. 

Danmark ligger i den billige ende, da vi kan købes for 5,4 millioner. Nordmakedonien er dog billigst af alle og koster tre millioner. 

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler naturligvis om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når den sidste strofe er sunget, og pointene er talt op.

Pointsystemet er heldigvis meget simpelt. Jo højere dine udvalgte lande ender i den samlede stilling, desto flere point tjener de ind til dig. Der er desuden 30 bonuspoint at hente, hvis du kan forudsige vinderen af Eurovision 2021. 

Har du i øvrigt læst vores ekspert optakt til Eurovision 2021?

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er fra Zweelers hjemmeside. 

Store præmier og god værdi

Når du har registreret dig og betalt de 37,18 kroner, har du muligheden for at få en bid af den store præmiesum. Den er på 7.436 kroner. Vinderen af konkurrencen kan putte 1.859 skattefrie kroner ned i lommen. Bestemt ikke noget dårligt udbytte af en indsats på lidt over 37 kroner. 

Fristen for tilmelding er nu på lørdag den 22. maj klokken 21.00. 

Præmier

Den samlede præmiepulje til hovedturneringen er i øjeblikket på 7.436 kroner. Som nævnt er der 1.859 kroner til vinderen af Zweelers European Song Contest Final-konkurrence. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 1.859 kroner
2.-præmie: 918 kroner
3.-præmie: 631 kroner
4.-præmie: 516 kroner
5.-præmie: 430 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 31, hvilket kaster 45 kroner af sig.  

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor underholdningsspil. Cykling har til dato stået for de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan ikke mindst deltage i den store EM 2020-konkurrence.