Nu har du muligheden for at deltage i Zweelers store EM 2020-konkurrence Euro 2020 (budget). Dette er en turnering, som baserer sig på resultaterne fra sommerens store EM-slutrunde. Den samlede præmiepulje lyder på 111.654 kroner.  

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en stor og spændende EM 2020-konkurrence. Her har du nemlig muligheden for at få del i den 111.000 kroner store præmiesum til fantasyturneringen Euro 2020 (budget).

Konkurrencen begynder lørdag den 11. juni, hvor der er tilmeldingsfrist klokken 21.00. 

Sådan kommer du med i Zweelers Euro 2020 (budget)-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Euro 2020 (budget)”
  • Prisen er 74,44 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde helt op til 10 hold)
  • Fristen for tilmelding er fredag den 11. juni klokken 21.00

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hjemmesiden, trykker du på "Lobby" oppe i menulinjen. Herefter kommer der nogle sportsikoner frem lige under Zweeler-logoet oppe i venstre hjørne. Tryk nu på fodboldikonet. 

Nu kan du vælge din fodboldturnering. Her vælger du Euro 2020 (budget).

OBS: Du skal være logget ind for at kunne komme ind på siden, hvor du laver dit hold. Er du ikke logget ind, kan du kun komme ind på infosiden om konkurrencen. 

Koncept – udvælg syv hold

Spillet går ud på, at du skal udvælge syv hold, som du tror vil gøre det godt under EM 2020. 

Du får et budget på 70 millioner til at købe dine hold. Her bliver det tydeligt, at Zweeler* ikke er enige med bookmakerne om, at England skal være favoritter til at vinde turneringen.

Spillets dyreste hold er nemlig Belgien, som du skal betale 20 millioner for. Herefter kommer Frankrig og Spanien til henholdsvis 18,7 og 18,2 millioner. Først nede på 7.-pladsen finder vi "Three Lions", som du skal betale 13,6 millioner for.

Danmark er det 11. dyreste ud af de i alt 24 deltagende lande. Vil du gerne have Kasper Hjulmands tropper med på dit hold, så skal du betale 7,8 millioner. 

Spillets billigste hold er Ungarn til 1,5 millioner.  

Se eventuelt også BetXperts store EM 2020 optakt

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler naturligvis om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når der er sparket til bolden for sidste gang under EM-slutrunden. 

Måden, hvorpå du scorer point til dine ryttere, er ved, at de får point. Tre point for en sejr og ét point for en uafgjort. 

Herudover er der ekstra point at hente, hver gang dine hold avancerer til et nyt stadie af turneringen. Slutteligt er der 15 ekstra point til samlingen, hvis du kan udpege vinderen af EM 2020.

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er fra Zweelers hjemmeside. 

Store præmier og god værdi

Når du har registreret dig og betalt de 74,44 kroner, har du muligheden for at få en bid af den store præmiesum. Den er på 111.645 kroner. Vinderen af konkurrencen kan putte hele 37.218 skattefrie kroner ned i lommen. Bestemt ikke noget dårligt udbytte af en indsats på lidt over 74 kroner. 

Fristen for tilmelding er fredag den 11. juni klokken 21.00. 

Præmier

Den samlede præmiepulje til hovedturneringen er i øjeblikket på 111.654 kroner. Som nævnt er der 37.218 kroner til vinderen af Zweelers Euro 2020 (budget)-konkurrence. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 37.218 kroner
2.-præmie: 11.165 kroner
3.-præmie: 7.443 kroner
4.-præmie: 5.407 kroner
5.-præmie: 3.717 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 183, hvilket kaster 79 kroner af sig. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor fodbold. Zweeler* er også kendte for deres store cykelkonkurrencer, hvor de til dags dato har haft de største præmiepuljer på langt over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor EM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen til sommer.