Endnu en måned er overstået og det blev desværre ikke til overskud for panelet denne gang. Men der var nu alligevel masser af lyspunkter i den ´sorte september´ og jeg vil her fremhæve nogle af højdepunkterne.

Lad os indlede med at tage et kig på den tossede Superliga. Det går nogle gange meget stærkt og man må lige tjekke tabellen et par gange for at være sikker på, at der ikke er sneget sig et par fejl ind. Men den er god nok, Randers fører virkelig Superligaen og mesterskabsfavoritterne FC København er helt nede på 9. pladsen!

Og FCK har såmænd fyret cheftræner Jess Thorup lige op til de to spændende Champions League-opgør mod selveste Manchester City. Imens har nordjyske AaB skilt sig af med både træner og sportsdirektør og hentet Erik Hamrén tilbage i trænersædet. Det skal nok blive interessant at følge.

Landsholdspausen er forbi og efter Nations League-kampene kan det danske landshold sætte fuld fokus på VM2022. Vi vil selvfølgelig være med hele vejen og dække den store slutrunde i Qatar.

Men inden vi kommer så langt, så lad os dykke lidt ned i ekspertpanelets tal for september og få præsenteret månedens samlede regnskab.

Det blev samlet til -15,05 units efter 186 spilforslag og dermed vores første måned i 2022 med underskud.

Det er værd at fremhæve både Rinus Michel (+8,15 units) og Jonas Bjerregaard (+5,66 units) for at levere både masser af ekspertanalyser og flot overskud.

Ekspertpanelets resultater i september

Balance: -15,05 units
Hitrate: 77 ramte af 186 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 92 procent 

Samlet resultat for 2022
Balance: +247,59 units
Hitrate: 995 ramte af 2074 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 112 procent

Gode råd når heldet svigter

I betting går det både op og ned, men vejen til succes er at forlænge sine vindende perioder og forkorte de tabende. Selv i perioder med overskud bør man fortsat analysere sine væddemål og undersøge om der kan foretages forbedringer. En grundig gennemgang af regnskabet kan vise styrker og svagheder indenfor særlige spilvarianter, ligaer, sportsgrene eller f.eks prematch vs. liveodds.

Regnskabet peger dog kun bagud, men det kan være gavnligt at være bevidst om, hvor man har sine forcer.

Man behøver langt fra være en ensom ulv på prærien og min klare anbefaling er at benytte og udbygge et netværk. Det kan være her på BetXpert, sociale medier eller andet. En second opinion på strategi og tilgang kan være inspirerende og udvikle dig til at blive skarpere på spiludvalg.

VM2022 rykker nærmere

Nedtællingen er igang og VM 2022 har også sat sit præg på BetXpert. Vi er allerede ude med en god bunke VM2022-spilforslag og har i denne måned også været forbi Danske Spil* og høre om deres forventninger til VM i Qatar

Derudover har vi også fået vores fodboldeksperter Fønix og Weberen til at dykke ned i oddsene for den engelske VM-trup. Der er naturligvis meget mere om VM2022 på vej i den kommende tid.

Der er stor debat om VM i Qatar; bl.a med landsholdets nye VM-trøjer og Brian Laudrups kontroversielle reklame. Det ville også være fantastisk, hvis vi også kunne rydde forsiden med afsløringer af forholdene for migrantarbejderne, men vi har ikke ressourcerne eller en gravergruppe til at trække gulvtæppet væk under fødderne på VM-værterne eller FIFA-bosserne.

Vi er bettingmedie, der må have fokus på VM-kampene, bookmakernes odds, kampagner og bonustilbud. Men samtidig er vi selvfølgelig klar over baggrunden for VM i Qatar. Så i det omfang det kan lade sig gøre, vil vi gerne være med til at sætte kritisk fokus på Qatar og det håber jeg også vil blive taget godt imod af jer.

BetXpert giver den fuld skrue med konkurrencer

Vi har fået godt gang i vores forum-konkurrencer og det er fantastisk, at så mange af jer vil være med. Vi fik også et samarbejde med Nordicbet*, der heldigvis ville være med og gav en bunke freebets til Nations League-kampen mellem Kroatien - Danmark. 

Vi kommer bestemt også til at køre flere konkurrencer fremover, så hold godt øje og vær klar med jeres ciffertip laugh

Vi venter på afgørelse på OnsideBetting-sag

Der begynder at ske fremskridt i konkursbehandlingen af OnsideBetting og vi følger selvfølgelig hvert skridt på vejen mod en endelig løsning på de mange spillere, der har penge i klemme.

Den seneste udmelding fra advokaterne i konkurs-sagen, om at hver sten bliver vendt lyder på samme tid betryggende, men er også et klart signal om at vi nok kommer til at vente meget længe på en afgørelse.

Det betyder langt fra at vi giver op eller mister interessen. Onside-sagen bliver fulgt helt til dørs og et stort skulderklap til Simon Henneberg for at hive udtalelser ud af de involverede parter. 

Vi præsenterer Thyes Tips!

Det har også længe været en ambition at kunne levere spilforslag på en anden måde end blot vores tradiitionelle ekspertanalyser. Ikke fordi der er noget i vejen med dem overhovedet, men ved også at tilføje spiltips i artikler kan vi forhåbentlig få leveret endnu flere gode oddsforslag til jer.

Det er lykkes med med vores Thyes Tips, hvor I kan hente spilforslag til weekendens kampe og jeg håber på, at det er et initiativ, vi kan udvide løbende; med flere eksperter eller gæstetippere udefra til at bidrage til spiltips.

Der er masser af gode projekter på tegnebrættet og jeg ser store fremskridt på en række punkter. Vi har bla også fået tilført Mr.Play som ny bookmaker hos BetXpert, der er bygget et tættere samarbejde med odds.dk og så har BetXpert Casino virkelig sat speederen i bund.

Jeg vil meget gerne slutte af med at takke for den imponerende indsats og de mange skarpe spilforslag - både i analyser, artikler, optakter og forumtråde.

Jeg håber, at I vil være med på vognen, og I kan finde vores ekspertanalyser her.