Vores fodboldekspert Christian Thye er dykket ned i oddsene og leverer her spilforslag til weekendens kampe i den danske 3. division.

Det er lykkedes at lokke vores fodboldekspert Christian Thye til at kaste sig over bookmakernes odds. Han har fundet tre spilforslag til kampene i 3.division.

Her er Thyes Tips til weekendens kampe

Lørdag den 24. september kl. 14.00: Middelfart - Lyseng (Se MatchCenter)

Middelfart - Lyseng: 1/1 halvleg/fuldtid odds 1,97 hos Danske Spil*

Middelfart er kæmpe-favoritter til at rykke op til 2. division. De har indtil videre vundet 6 af 7 kampe og scorer rigtig mange mål, ca. 2,5 mål pr. kamp; 6-0-1 (17:3). Senest vandt de 1-4 ude mod Svendborg/Oure. Middelfart er tilmed videre i pokalturneringen efter de ekspedere 1. divisionsmandskabet Fredericia ud.
Lyseng kommer til at få en svær sæson, men heldigvis for dem virker det til at der er et par hold i rækken der er endnu dårligere end dem selv. Aarhusmandskabet har tabt 3 af 4 udekampe, bl.a. 4-2 mod Vanløse og 5-1 mod Ishøj. Til lørdagskampen har de en vigtig forsvarsspillere i karantæne.
Det er samme pris på Middelfartsejren, som de gav hjemme mod Næsby og VSK Aarhus. Jeg har Lyseng som et dårligere hold end de to.

Lørdag den 24. september kl. 14.00: Young Boys - Vanløse (Se MatchCenter)

Young Boys - Vanløse: Under 2,5 mål til odds 2,50 hos Bet365*
Topkamp på JYSK Park mellem to hold, der spiller deres kampe på kunstgræs. Young Boys har spillet meget målrige kampe mod de lavere rangerede hold i tabellen, men målfattige når de har mødt hold på niveau med dem selv eller bedre.
Deres kampe mod FA2000, Middelfart, Ishøj samt pokalkampen mod Brabrand fra 2. division er alle endt med 1-0 sejr eller nederlag. Vanløse er bundsolide og indtil videre er de ubesejrede i sæsonen og har nu ikke tabt i 11 betydningsfulde kampe. Seneste nederlag var i maj måned mod netop Young Boys. Vanløses sidste 5 kampe i 3. division er endt under 2,5 måls linjen. Fin pris på det målfattige opgør med odds 2,50 for Under 2,5 Scoringer i kampen og et frisk bud er uafgjort til odds 3,75 hos Bet365*.

Lørdag den 24. september kl. 13.45: FA2000 - Næsby (Se MatchCenter)

FA2000 - Næsby: X til odds 3,75 hos Bet365*

Feltet er tæt på i toppen af 3. division og to af de klubber der ligger lunt i svinget til at komme med i oprykningsspillet er FA2000 og Næsby.
FA2000 rykkede ned fra 2. division sidste sæson og har skulle spille en del nye folk sammen i opstarten. Frederiksbergklubben har spillet flere tætte opgør i sæsonens foreløbige 7 kampe. Senest 1-1 i ude mod lokalrivalerne fra Vanløse. Næsby hænger på i top-6 feltet, men har også haft et lettere program end FA2000. Deres defensiv har kun lukket 7 mål ind så langt og udelukker man nederlaget i starten af sæsonen på 4-0 til Middelfart, ser defensiven meget stabil ud. 
Begge holds målscore er pumpet godt op af storsejre mod bundholdene Dalum og Oure samt store nederlag til Middelfart. Det ligner en kamp der godt kunne blive lidt låst og sender denne uges langskud efter det uafgjorte resultat.

Weekend Triplen

Vælger du at sætte de tre spilforslag sammen i en trippel, så kan du få et samlet odds på 17,02 hos Danske Spil*.

Middelfart-Lyseng: 1/1 halvleg/fuldtid til odds 1,97 hos Danske Spil*
Young Boys - Vanløse: Under 2,5 til odds 2,40 hos Danske Spil*
FA2000 - Næsby: X til odds  3,60 hos Danske Spil*
Samlet: odds 17,02

Du kan også vælge kombinationsvæddemål som f.eks. doubler (x3) eller Trixie (x4).
Bemærk, at her på BetXpert anbefaler vi at satse på singlebet.

Samlet regnskab for Thyes Tips

Tilbagebet. 140%
Balance 2,39
Hitrate 4/6

Få 2 x 50kr Cash Bet hos Mr Green*

Nu kan alle spillere hos Mr Green* score sig et 2 x 50-kroners cash bets i Ugens Udfordring til weekendens propfyldte sportsprogram. Spil 100 kroner på Mr Greens app på ugens kvalificerende kriterier og få Cash Bet på 50kr både lørdag og søndag. 
Læs mere om Ugens Udfordring hos Mr.Green

Kampagnen er for alle spillere, der er 18+, og som er bosiddende i Danmark. *Indeholder reklamelinks | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk Selvudelukkelse via ROFUS.NU | Spil ansvarligt |  Regler & vilkår gælder