Ekspertpanelet kom tilbage på rette kurs i en begivenhedsrig oktober, og vi banker nu direkte ind i en spændende valgaften, og så venter VM-slutrunden i Qatar lige om hjørnet. Der kommer til at være tryk på alle kedler, og BetXpert er selvfølgelig med hele vejen. Vi tager her et kig på ekspertpanelets resultater i oktober og de kommende højdepunkter.

Det bliver en komplet vanvittig november. Lige nu sidder landstræner Kasper Hjulmand og forbereder sig på at udvælge de 26 spillere, der skal med til VM-slutrunden. Imens er Superligaen stadig vild og uforudsigelig. De færreste havde nok forventet at FC Nordsjælland, Viborg, Randers, OB og Silkeborg ville indtage de øverste positioner i tabellen.

Og netop Silkeborg er et af de danske hold, der skal ud i afgørende sidste gruppespilskamp, når de tager mod Anderlecht på JYSK Park i Conference League. Imens kæmper FC Midtjylland om videre avancement i Europa League, når de får besøg af Sturm Graz. Endelig skal FC København forsøge at score deres første mål i årets Champions League, når Dortmund gæster Parken.

Før vi når så langt, så lad os endelig tage et kig på, hvordan vores ekspertpanel klarede sig i den seneste måned. Vi kan været yderst tilfredse med, at det blev samlet til overskud på +10,77 units efter hele 286 spilforslag i oktober for ekspertpanelet.

Og hvis vi havde en BetXpert-fidusbamse, så ville den blive sendt i retning af den skarpe tennisekspert filihankatten, der leverede 44 spilforslag i oktober og på imponerede vis holdt en tilbagebetalingsprocent på 132%.

Ekspertpanelets resultater i oktober

Balance: +10,77 units
Hitrate: 149 ramte af 288 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 104 procent 

Samlet resultat for 2022
Balance: +261,57 units
Hitrate: 1147 ramte af 2365 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 111 procent

Og der skal også være plads til et skulderklap til vores træfsikre ekspert Stormfang, der nu er oppe på at have ramt 8 eksperttip på stribe. Fantastisk flot.

Holger Rune, NBA, kvindernes EM i håndbold og meget mere

Det er klart, at VM i fodbold 2022 bliver altdominerende, men inden det går løs i Qatar, så kan vi også blandt andet følge EM-slutrunden i kvindehåndbold, hvor Danmark er blandt medajlekandidaterne.

De første gruppespilkampe ved EM 2022 bliver afviklet den 4. november, og vi kan håbe på, at Danmark også er med i finalekampen den 20. november. 

Den danske tennisstjerne Holger Rune er i storform og skal forsøge at slå favoritter ved den store ATP Paris-turnering.

Der skal også lyde en anbefaling om at følge med i NBA 2022/23-sæsonen, hvor vores basket-ekspert Mick Kristensen vil komme med både eksperttips og spilforslag i forum.

Vi er klar til VM 2022

Man kan være så uheldig at rende ind i nogle, der ikke forstår magien ved en slutrunde, eller hvorfor det er noget særligt, at 22 spillere sparker til en bold. Det er ret unikt og er svært at forklare. 

Et godt bud på at fornemme lidt af følelsen er dog at gense højdepunkterne fra EM 2020. Her blev vi trukket igennem hele følelsesregisteret fra Eriksens kollaps i første gruppekamp, stemningen i Parken ved Belgien-kampen og ikke mindst Andreas Christensens forløsende tordenbrag mod Rusland. Og så var Mikkel Damsgaards frisparksperle på Wembley mod England i semifinalen jo ren fodboldkunst laugh

I kan her finde vores store VM 2022 optakt, hvor I kan læse om alle holdene, få overblik over odds, kampprogram og meget andet. Og I kan også allerede kaste jer over en masse VM-artikler og VM-spilforslag fra vores eksperter.

Første runde i gruppespillet ved VM 2022 sparkes i gang den 20. november og finalen afvikles den 18.december.

Får vi samme magiske øjeblikke ved VM 2022 i Qatar?

Der har været stor fokus på Qatar, menneskerettigheder og migrantarbejdernes forhold og jeg håber på, at kritikken ikke vil blive glemt, når VM-bolden ruller. 

Det danske landshold har valgt at tage afsted til Qatar og med det følger også et moralsk ansvar. Vi har set en række fodboldspillere tage et knæ før kampe. De kan ikke nu kravle ned fra den moralske hest, blot fordi der er noget på spil, og de ikke længere kan nøjes med en symbolsk markering.

Foto: YASSER AL-ZAYYAT / AFP

Jeg vil meget gerne slutte af med at takke for den imponerende indsats og de mange skarpe spilforslag - både i analyser, artikler, optakter og forumtråde. Det bliver en vanvittig november-måned, og jeg håber, I vil være med til at dele spiltanker og sætte fokus på de mange gode odds.

I kan finde vores ekspertanalyser her.