Nu har du muligheden for at deltage i Zweelers store Fantasy Darts 2021-konkurrence. Her lyder præmiepuljen på 22.300 kroner. Vinderen stikker 3.700 skattefrie kroner ned i lommen. 

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en ren lækkerbisken af en dartkonkurrence. Her har du nemlig muligheden for at få del i den 22.300 kroner store præmiesum til fantasyturneringen Fantasy Darts 2021.

Konkurrencen begynder fredag den 5. marts og varer helt frem til den 3. januar 2022, hvor World Darts Championship afsluttes. 

Sådan kommer du med i Zweelers Fantasy Darts 2021-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får ud op til 1.900 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy Darts 2021”
  • Prisen er 74,38 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde helt op til 15 hold)
  • Fristen for tilmelding er fredag den 5. marts klokken 20.10. 

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden (lobbyen), kan du se nogle søge- og filtreringsmuligheder ovre til venstre under den blå boks. Under menuen ”All sports” vælger du ”Darts”.

Her vælger du turneringen ”Fantasy Darts 2021”. Den ligger i skrivende stund, torsdag den 4. marts klokken 14.40, næstøverst på listen. 

Koncept – udvælg 18 spillere

Spillet går ud på, at du skal vælge 18 spillere, som du tror vil gøre det godt i dartsæsonen 2021. I år har Zweeler* udviddet porteføljen af gældende turneringer, så det er med at have fingeren på pulsen for at følge med. Du kan se den fulde oversigt over alle gældende turneringer, når du er inde på konkurrencesiden. Tryk da blot på "Calender". 

Du får et budget på 255 millioner euro til at købe dine spillere. Du kan se spillernes værdi ovre til højre, når du er logget ind og har trykket på "Create new team". Det er også her til højre, at du skal klikke på dine udvalgte spillere. 

Spillets dyreste spiller er walisiske Gerwyn Price. Ham skal du betale 50 millioner for, hvis du vil have ham i stalden. Herefter kommer hollandske Michael van Gerwen, som koster 47,7 millioner.

På tredjepladsen har vi skotske Peter Wright til 40,8 millioner. Der er desuden i alt 40 spillere, som kun koster én million, hvilket er den laveste pris. 

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler naturligvis om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når den sidste turnering er færdigspillet den 3. januar 2022. 

Det gør du slet og ret, når dine spillere går videre til næste runde. Det er dog forskelligt fra turnering til turnering, hvor meget du får for det. 

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er fra Zweelers hjemmeside. 

Bemærk i øvrigt at du får point for dine spillere, såfremt de bare stiller op til World Darts Championship. 

Store præmier og god værdi

Når du har registreret dig og betalt de 74,38 kroner, har du muligheden for at vinde den store førstepræmie på 3.700 kroner. Bestemt ikke noget dårligt udbytte af en indsats på lidt under 75 kroner. 

Fristen for tilmelding er klokken 20:10 i morgen, fredag den 5. marts, og der er i skrivende stund blot 324 tilmeldte hold til konkurrencen. Med et så forholdsvis lille felt øges værdien selvsagt for den enkelte spiller. Der er stor forskel på, om du skal vinde over 2.000 andre, eller om du "blot" skal slå lidt over 300. 

Præmier

Den samlede præmiepulje til hovedturneringen er i øjeblikket på 22.312 kroner. Som nævnt er der 3.700 kroner til vinderen af Zweelers Fantasy Darts 2021-konkurrence. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 3.718 kroner
2.-præmie: 2.737 kroner
3.-præmie: 1.882 kroner
4.-præmie: 1.539 kroner
5.-præmie: 1.283 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 41, som vinder 106 kroner. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor dart. Det gælder i høj grad også cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 100.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, NBA, biatlon/skiskydning, golf, håndbold (ikke mindst den forestående EM-turnering for kvinder og senere også VM for herrer), dart, basketball, Formel 1, tennis, snooker, rugby, skihop og meget andet. 

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor EM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen næste sommer.