Den britiske leverandør Sports Information Services (SIS) skal både levere statistik og live billeder fra britiske og irske greyhound-væddeløb for Danske Spil*. Den statsejede bookmaker følger dermed i hælene på blandt andre William Hill, som for nylig også etablerede et samarbejde med SIS.

Danske spil* og den britiske leverandør af services til bookmakere indenfor greyhound-væddeløb, Sports Information Services (SIS) har indgået en aftale, der betyder, at SIS fremover skal levere alt generel information, statistik og live billeder fra brititske og irske hundevæddeløb til Danske Spils kunder.

"Vi har kun siden nytår været i gang med at tilbyde spil på greyhound-væddeløb, og vi er sikre på, at den service, som SIS kan levere, vil være til stor gavn for vores kunder og vil kunne bidrage til at øge interessen og salget fra alle vores platforme, siger sports betting manager hos Danske Spil*, Jens Nielsen.

Læs mere

Nyheder fra uge 5

29/1 Betsson nedlægger 160 stillinger som følge af strømlining

Betsson-koncernen, der bl.a. ejer bookmakerne Nordicbet* og Betsafe på det danske marked, nedlægger 160 stillinger, 130 af dem på Malta, som følge af en strømling og restrukturering af koncernen.

Læs mere 

30/1 Amerikaner forventes at placere indskud for 4,76 mia. $ på Super Bowl LII

Amerikanerne forventes at placere indskud for hele 4,76 mia $, når New England Patriots og Philadelphia Eagles tørner sammen i Super Bowl LII ifølge estimater udarbejdet af the American Gaming Association.

Læs mere 

31/1 97 % af alle bets i USA på Super Bowl i USA vil være placeret illegalt

I forlængelse af ovenstående nyhed så forventer the American Gaming Associatio, at hele 97 %, svarende til 4,6 mia $, af alle bets vil være illegalt placeret.

Læs mere

1/2 Mansion i samarbejde med SBTech om bettingplattform

Mansion udvider sit bettingprodukt ved at lancere MansionBet i samarbejde med SBTech, der leverer platformen. 

Læs mere

1/2 Analyse: William Hill med det bredeste fodboldmarked - Bet365* er størst live

En ny analyse fra Online Gambling Quarterly konkluderer, at William Hill har det bedste og bredeste udvalg af spil på fodbold, mens Bet365* er størst på tværs af alle sportsgrene live.

Læs mere (betalingsside)

2/5 Australsk domstol: Dolphin Treasure spil er ikke misledende

En australsk kvinde har sagsøgt Crown og Aristocrat, fordi hun mener, at designet i deres Dolphin Treasure spil er "misledende og bedragerisk". Dommeren i sagen er uenig og har frikendt de to firmaer.

Læs mere