Danmark spiller mandag aften det direkte opgør mod Egypten om førstepladsen mellemrunden til VM i herrehåndbold. Danmark er favoritter i opgøret, men kan Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og alle de andre danske stjerner finde storspillet frem? Du kan her se bookmakernes bedste odds på Danmark - Egypten.

Landstræner Nikolaj Jacobsens sendte et reservepræget dansk hold i aktion, da det lykkedes at hente en sejr på 33-24 over USA. Stjerner som Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Simon Pytlick fik lov til at hvilebenene, så de er klar til at skyde Egypten i sænk i denne sidste, afgørende kamp om førstepladsen i mellemrunden.

Du kan se opgøret direkte på TV 2 og på TV 2 Play mandag den 23. januar 2023 klokken 20.30.

Odds på Danmark - Egypten

De danske stjernespillere har fundet sig til rette i Malmö, hvor der er massiv opbakning fra de mange danske fans på lægerne. Kan de danske stjerner besejre Egypten i Malmö Arena, der igen vil være pakket med forventningsfulde danske håndboldfans?

Du kan finde odds, statistik og nyheder til opgøret i vores MatchCenter.

Egypten - Danmark

Der er altid høje forventninger til det Danmarks herrelandshold i håndbold, der også er bookmakernes favoritter til at tage guldmedaljerne ved VM i herrehåndbold 2023.

I gruppespillet lykkedes det at leve op til favoritværdigheden. Belgien blev besejret med 43-28, Bahrain med 36-21 og i sidste gruppekamp blev Tunesien slået med cifrene 34-21.

De danske kampe i mellemrunden

Danmark har ikke helt ramt topniveauet i mellemrunden, der blev indledt med det uafgjorte resultat mod Kroatien og pligtsejren mod USA.

Dermed kan vi se nu frem til skulle at sende det danske mandskab ud i denne afgørende kamp om førstepladsen mod Egypten i sidste kamp i mellemrunden.

19. januar: Danmark 32 - 32 Kroatien
21. januar: Danmark 33 - 24 USA
23. januar: Danmark - Egypten

Egypten besejrede Belgien med 33 - 28 i deres første kamp i mellemrunden og i deres seneste kamp fik egypterne besejret Bahrain med 26 - 22. 

Hvis Danmark vinder mellemgruppen undgår vi at skulle møde de svenske værter i kvartfinalen. Det skal gå meget galt, hvis ikke Danmark skal havne i kvartfinalerne.

Selv med nederlag mod Egypten, vil Danmark gå videre til kvartfinalen, hvis Kroatien ikke besejrer USA med mere end 21 mål. 

Kvartfinalerne afvikles onsdag den 25. januar i Stockholm. Semifinalerne afvikles den 27. januar, mens det hele skal afgøres i VM-finalen søndag den 29. januar.
Finalekampen bliver også afviklet i Tele2 Arena i Stockholm.

Se vores store TV guide til VM i håndbold

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se de bedste odds på Danmarks VM i herrehåndbold 2023

Live betting på Danmark - Egypten

Når kampen begynder mandag aften klokken 20.30, kan du vælge at kaste dig ud i live betting. Bookmakerne vil kampen igennem være klar med odds på kampens vinder, handicap-odds, odds på over/under-mål og meget andet. 

Selv hvis Danmark skulle komme foran/bagud med mange mål, er der stadig spænding at hente. Bookmakerne justerer nemlig på deres såkaldte handicap-linje løbende. Det samme med over/under antal mål og alt andet. Det er det, der gør live betting interessant; tingene rykker sig hele tiden, og det gælder derfor om at slå til på det rigtige tidspunkt. 

På den måde er du sikret spænding via live betting på VM håndbold gennem alle opgør, hvis du benytter dig af spiludbydernes mange, spændende odds.

Ofte stillede spørgsmål om Danmark - Egypten

🔎Hvornår spiller Danmark mod Egypten ved VM i herrehåndbold?
Danmark - Egypten spilles mandag den 23. januar klokken 20.30 i Malmö Arena.

🔎Hvor kan man se Danmark - Egypten ved VM i herrehåndbold?
Du kan se Danmark - Egypten på TV 2 og på TV2 Play. Det er også muligt at livestreame Danmark - Egypten gratis