Efter stor dansk succes med kvalifikation til næste runde, er det nu nogle af de helt store turneringsfavoritter, der skal i aktion, når Brasilien og Tyskland kæmper for at ryge med videre til 1/8-finalerne.

Tyskland har skuffet fælt indtil videre, men en perle af et mål i overtiden af Toni Kroos i sidste runde giver dem nu alligevel chancen for at spille sig videre.

Brasilien skal ligeledes bruge et godt resultat for at gå videre fra deres gruppe, og alt i alt er det en spændende dag, vi går ind til, hvor hele 7 af de 8 deltagende lande i dagens kampe endnu har mulighed for at spille sig videre.

Lad os kigge nærmere på dagens fire kampe:

16:00 Mexico-Sverige (TV 2)

Mexico har været flot spillende indtil videre i turneringen, og har da også sat sig på gruppens førsteplads. Sverige skal dog blot bruge en sejr for at gå videre, mens Mexico ligeledes skal bruge point for at være sikre. Kan vores nordiske brødre klare ærterne, eller bliver de kvikke mellemamerikanere for meget for dem? Eksperten Thomas Schyth ser god værdi i, at vi kan få stor underholdning, når de blå-gule skal frem på banen.

Mexico-Sverige over 2,5 mål til odds 2,30

Sverige skal bruge en sejr, og det kan bringe dem længere frem på banen, end de normalt bryder sig om. Det kan give chancer til holdet, men ligeledes til de kvikke mexicanere, der er gode på omstillinger. Læs tips her.

16:00 Sydkorea - Tyskland (TV 2 Sport)

De regererende verdensmestre fra Tyskland kæmper for overlevelse i VM-turneringen allerede i gruppespillet. Og havde det ikke været for en sen tysk scoring af Toni Kroos, så havde det set rigtig sort ud. Nu kan de selv afgøre det ved at besejre sydkoreanerne større, end svenskerne eventuelt besejrer Mexico. Uafgjort kan faktisk også være nok. Der er rigtig mange forskellige scenarier i spil i gruppe F, og dem kan du læse mere om her.  

BetXpert har ikke fundet værdi i kampen, derfor ikke har et spilforslag, men i stedet en infoanalyse. Sydkorea har 0 point, men kan alligevel sikre sig avancement, hvis de vinder over Tyskland med et par mål, mens de så skal håbe på, at Mexico slår Sverige. Det kan betyde, at Sydkorea fra første fløjt vil underholde med offensivt spil, og med den effektive tyske maskine på den anden side af kridtstregen kan det bestemt ende med at blive interessant.

Er der således værdi i over 2,5 mål til odds 1,50 hos Betfair Sportsbook*, eller er det alligevel for lavt?

20:00: Serbien - Brasilien (TV 2)

Brasilien har ikke været udpræget overbevisende indtil videre i gruppespillet, men indtager dog alligevel førstepladsen. Man er dog langt fra sikre på at gå videre, og såfremt Serbien vinder kampen, overhaler de faktisk sambaboldens hjemland. Er det muligt for Serbien overhovedet at have en chance mod det stjernespækkede sydamerikanske hold? "Ja" er svaret, hvis man spørger eksperten Frank Pilantra.

Serbien - Brasilien (+1,0) 1 til odds 2,03 hos Betsafe

Serbien skal bruge en sejr i opgøret her og må presse på. Brasilien kan på den anden side være tilfredse med uafgjort, og det kan måske åbne for, at Serbien undgår en nedslagtning.

20:00: Schweiz - Costa Rica (TV 2 Sport)

Schweiz er i den heldige situation, at de selv kan afgøre, om de skal videre i gruppen her, hvis blot de formår at hente point mod gruppens svageste hold Costa Rica. Costaricanerne kan dog spille frit og underholdende nu, og det er ikke nødvendigvis godt for Schweiz. De solide europæere har dog et godt forsvar, og sammen med Costa Ricas normalt svage offensiv ser eksperten Frank Pilantra fin værdi i en solid Schweizisk indsats.

Schweiz - Costa Rica under 0,5 mål af Costa Rica til odds 2,00 hos Betfair Sportsbook*

Costa Rica har ikke budt ind med meget offensivt denne turnering, og de har endnu ikke scoret. De store profiler i det schweiziske forsvar kan forlænge denne statistik for costaricanerne. Læs den fulde ekspertanalyse her.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over odds bonusser her.