For de fleste danske Roligans starter VM først for alvor denne lørdag. Danmark indtræder endelig i turneringen, mens nogle af turneringens forhåndsfavoritter, Argentina og Frankrig, ligeledes åbner deres jagt på Jules Rimet-trofæet.

Efter en halvtam, men målrig åbning på VM bød fredagen endelig på nogle af de store nationer. Dem kommer der flere af denne lørdag - Inklusive selvfølgelig højdepunktet for alle danskere, når de inkaerne ofra Peru krydser klinger med Danmark.

En storslået VM-weekend er på programmet her, hvor hele fire kampe skal afvikles i løbet af dagen:

Kl. 12:00: Frankrig - Australien (DR1)

De kompakte Socceroos vil formentlig stå dybt, have fokus på stor fight og så på, hvordan man lukker ned for Antoine Griezmann. Frankrig vil forventeligt være spilstyrende, men er de franske verdensstjerner i stand til at åbne et forsvar, såfremt Australien har alle defensive aftaler på plads?

I en åbningskamp for disse nationer kan det være svær at spå om resultatet, og således har eksperten Jens Bøye da også i stedet bevæget sig over i et par specialspil og fundet nogle solide værdispil.

Tolisso scorer i kampen til odds 4,50 hos Danske Spil*

Australien vil formentlig have stor fokus på at lukke ned for den franske stjerneangriber Griezmann, og det kan betyde at den målfarlige box-box midtbanespiller Tolisso kan komme til chancer.

Læs hele eksperttippet her.

Mile Jedinak får kort til odds 3,00 hos 888Sport*

Med henblik på en forventet kampudvikling hvor Frankrig er spilstyrende fra midtbanen, som skal lukkes ned af den australske ditto, kan den jernhårde Championship-spiller Jedinak hurtigt ende i problemer mod de kvikke stjerner.

Læs hele eksperttippet her.

Kl. 15:00: Argentina - Island (DR1)

Verdensstjernen Lionel Messi er af mange udråbt til at være manden, der skal bære det argentinske landshold på sine skuldre. Sydamerikanerne er præget af teknisk dygtige individualister, hvilket er en klar diametral modsætning til de islandske vikinger. For dem handler det om fight, sammenhold og energi. Og hvad vejer så tungest til en åbningskamp for begge hold ved et VM? Island overraskede ved seneste EM, men kan det lade sig gøre igen?

Det er svært at spå om, så eksperten Frank Pilantra har i stedet kastet sig ud i et specialspil på opgøret.

Island får flest kort i kampen til odds 1,98 hos Unibet*

Argentinas små teknikere kan volde problemer for de store og stærke vikinger, der kan blive nødt til at bruge ulovlige midler til at stoppe rytmen.

Læs hele eksperttippet her.

Tror man på overraskelsen allerede i første kamp, er det ganske interessant at se på endnu et af Franks tips, da han spår, at Argentina får under 6,5 points i gruppespillet. En sejr til Island vil således allerede medføre, at det tip er vundet.

Kl. 18:00: Peru - Danmark (TV2)

Kl. 18:00 går VM 2018 for alvor i gang for alle os danskere. Danmark har haft svært ved at finde vej til netmaskerne, og meget ser ud til at være op til Christian Eriksen. Peru består af kvikke spillere, men kan de ryste en solid dansk defensiv, når holdet ikke besidder samme stjerner som det danske?

Eksperten Jens Bøye tror har fundet fin værdi - esværre på sydamerikanerne. For en sjælden gangs skyld er det vel okay at håbe, at et værdispil ikke går hjem...

Peru - Danmark (AH +0.0) 1 til odds 2,20 hos Bet365*

Danmark er svækkede defensivt uden Bjelland der normalt er fast for landsholdet, og Kvist på den defensive midtbane besidder ikke længere fordums styrke og speed. Eriksen kan skabe chancer ud af ingenting, men generelt har danskernes offensiv ikke imponeret.

Læs hele eksperttippet her.

Kl. 21:00: Kroatien - Nigeria (DR1)

Kroatien besidder flere stjernespillere som Modric, Rakitic, Perisic og Mandzukic. De er nr. 20 på verdensranglisten, hvilket vidner om niveauforskel, når de nu skal møde verdens nr. 48: Nigeria. Afrikanerne har dog også selv flere stjerner at sætte på banen, og folk som Moses, Ndidi, Iwobi og Iheanacho slår til dagligt sine folder i den engelske Premier League.

Det er et par stærke mandskaber, der mødes, og særligt offensiven hos de to taler for, at vi kan få et underholdende opgør.

Kroatien - Nigeria over 2,25 mål til odds 2,03 hos Bet365*

Kroatien er dygtige i det kreative, organiserede opspil og kan true Nigeria her, som til gengæld selv er ganske farlige på omstillinger. Begge hold kan således satse på hver deres stærkeste offensive våben, og så er det ikke sikkert, Nigerias defensive tilgang er nok til at gøre opgøret målfattigt.

Læs eksperttip fra Frank Pilantra her.

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.