VM-festen blev skudt i gang torsdag, men det er fredagens kampe, der for alvor får gang i festen. Her kommer verdensstjerner som Mo Salah, Luis Suarez, Isco og Cristiano Ronaldo i spil. Vi tegner overblikket over fredagens VM-kampe.

Der var på forhånd skrevet meget om det tandløse russiske landshold, men mon ikke munden blev lukket på de værste kritikere efter 5-0-sejren over Saudi-Arabien i den første indledende VM-kamp.

Dermed fik VM-festen en bedre start end ventet, da der ikke var stor tiltro på mange mål i åbningskampen. Nu er spørgsmålet om momentummet kan holdes på andendagen af VM, hvor blandt andre Spanien, Portugal og Uruguay skal i spil.

Lad os kigge nærmere på fredagens VM-program.

Kl. 14:00 Egypten - Uruguay (TV2)

Mo Salah eller ingen Mo Salah - det er spørgsmålet. Egyptens verdensstjerne blev skadet i Champions League-finalen mod Real Madrid, og siden har det været et kapløb mod tiden. Der vil dog være andre angrebsstjerner i kampen, såfremt Mo Salah må springe opgøret over. Hos Uruguay kan man stille med Cavani og Luis Suarez, og det kan blive svært at stoppe den duo.

Det forudsiger eksperten Toke i al fald. Han har således et tip ude, der går på at Uruguay nedlægger Hector Cuper og co. fra Egypten - med eller uden Mo Salah. Ifølge flere medier så forventes Mo Salah dog at være klar til kampen. 

Egypten - Uruguay, 2 til odds 1,66 hos Betsafe

Mohammed Salah er måske ude af kampen, men selv med ham kan Cavani og Luis Suarez vise sig at være en for stor mundfuld for Hector Cupers egyptiske mandskab. Læs eksperttippet her.

Der er dog også et specialspil ude på Uruguay, hvis deadline falder i forbindelse med kampen. Det går på, at Uruguays hårde hund, Matías Vecino, hiver flest gule kort i land for Uruguay.

Uruguay-special: Matías Vecino får flest gule kort

Nok er forsvarsduoen fra Atletico Madrid, Diego Godin og José Gimenez nogle hårde hunde, men det samme er arbejdsmanden Matias Vecino, og det kan resultere i mange kort. Læs eksperttippet her.

Kl. 17:00: Marokko - Iran (TV2)

Der forventes en defensiv kamp mellem Marokko og Iran. Begge hold tager udgangspunkt i en stærk defensiv organisation, men bookmakerne tror mest på Marokko. Det samme gør brugertipperen Malte, der har et spil ude på kampen.

Brugertip: Marokko - Iran, 1 hos Bwin*

Brugeren Malte har en fidus til Marokko i kampen mod Iran. Han forudser særligt, at Iran kan få svært ved at dirke op for Marokkos stærke defensiv, der anføres af profilen Mehdi Benatia. Læs brugertippet her.

Kl. 20:00: Portugal - Spanien (TV2)

Fredagens største kamp venter dog til sidst. Her skal Cristiano Ronaldo og resten af Portugal op mod de spanske verdensstjerner. Spanien chokerede fodboldverdenen, da de blot 48 timer før turneringens start fyrede deres træner, Julen Lopetegui.

Oddset er steget siden nyheden kom ud. Før nyheden faldt, havde den spanske fodboldekspert, Jesper Carstens, fundet værdi i en sejr på Spanien, men chancevurderingen er ændret siden, og der er nok ikke længere værdi i spansk sejr. 

Hvordan skal %'erne sættes efter spansk trænerskifte?

På forhånd var der peget på spansk værdi, men med trænerskiftet er det tip ikke længere aktuelt. Læs tippet her, men bemærk, at det er udlagt før trænerskiftet. Det kan betyde, at procenterne skal fordeles anderledes nu, men hvordan? 

Et bud: 1X2: 23-30-47? Kom gerne med input.

Det er dog ikke det eneste tip, der er ude med spansk/portugisisk-forbindelse. Specialeksperteren Frede Petersen peger på en anden portugisisk topscorer end Cristiano Ronaldo ved VM-turneringen:

Goncalo Guedes bliver portugisisk topscorer til odds 26 hos Bet365*

Goncalo Guedes har haft en stærk sæson hos Valencia, og kan med en god VM-slutrunde tage et skridt videre i karrieren. Op til VM har han set ganske farlig ud, og derfor har Frede Petersen fundet værdi i et spil på ham. Læs eksperttippet her.

Mangler man noget at fylde tiden ud med, inden det for alvor går løs, er der rigeligt at give sig til for læsehesten. Eksperterne Torben N. Sørensen og Toke har haft gang i skrivemaskinen og er startet på en 51 afsnit lang artikelserie om slutrunden. Nu hvor VM-turneringen er begyndt, går artikelserien ind i en ny fase. Du kan læse dem her. 

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.