VM-turneringen ruller videre, og denne mandag dukker to populære mandskaber op i form af Belgien og England. Kan de leve op til forventningerne?

Vi har efterhånden fået de fleste VM-favoritter i spil. I går var det Brasilien og Tyskland, der tjekkede ind i turneringen, og i dag kommer nogle af de større outsidere i form af Belgien og England. 

Faktisk er der så store forhåbninger til Belgien, at flere brugere herinde har udnævnt dem som en seriøs kandidat til VM-slutrunden, ligesom også Torben N. Sørensen har store forventninger til Lukaku og co.

Lad os kigge på dagens VM-program: 

Kl. 14:00: Sverige - Sydkorea (DR1)

Mandagens første VM-kamp er mellem Sverige og Sydkorea. Det er én af de kampe, der er så charmerende i VM-sammenhæng, fordi det er to mandskaber, der ellers sjældent ville have krydset hinanden. 

Men hvor er værdien i kampen? Analyseredaktør Jens Bøye har kigget kampen efter i sømmene, men har umiddelbart ikke kunne spotte værdien i nedenstående odds:

Hvis du har en formodning om hvor værdien kunne være i denne kamp, så er dit input meget velkommen i infoanalysen - eller måske endda som et brugertip?

Kl. 17:00: Belgien - Panama (TV2)

Belgien har hos mange fodboldfans indskrevet sig som den største udfordrer til de sædvanlige stormagter i kampen om VM-trofæet. Roberto Martinez har om nogen fået gang i den belgiske offensiv, der råder over en masse interessante stjerner, og hvis det hele klikker, kan de løbe af med det hele i Rusland.

Belgien vinder gruppe G, odds 1,83 hos Bet365*

Belgien har en formidabel offensiv og kan løbe af med det hele i Rusland. Thomas Schyth har her fundet værdi i at de vinder deres gruppe. Læs ekspertanalyse.

I første omgang skal de dog lige klare Panama. Bookmakerne har Belgien som store favoritter, og i stedet er værdien fundet på en målrig kamp trods Panamas forventede defensive tilgang:

Belgien - Panama, over 2,5 mål til odds 1,78 hos 888sport*

Belgiens stjernespækkede offensiv kan sende Panama i store defensive kvaler. Thomas Schyth tror på mange mål i kampen. 

Danmark mødte faktisk Panama i en testkamp forud for VM, og her fik vi syn for sagen om, at Panama næppe er det mest sprudlende hold. Kommer de overhovedet til at score under VM?

Panama under 1,5 mål til odds 2,09 hos Betsafe

Ikke ifølge dette tip, der holder 50 % på at Panama maksimalt scorer ét mål ved VM-turneringen. Læs analysen her.

Kl. 20:00: Tunesien - England (DR1)

Der er ofte store forventninger til det engelske landshold forud for en VM-slutrunde, og før kampen mod Tunesien er forventningerne da også, at de vinder uden alt for mange dikkedarer. Men det tunesiske forsvar voldte den spanske vanvidsoffensiv store problemer i en træningskamp forud for VM-slutrunden, så måske kan Harry Kane og co. få svært ved at dirke forsvaret op?

England vinder med 1 eller 2 mål, odds 1,89 hos Cashpoint*

Vores vante Premier League-ekspert, Thomas Schyth, har kig på en smal sejr til England i følgende ekspertanalyse.

Der er også et specialspil ude på kampen, der går på, hvorvidt Jesse Lingaard starter inde eller ej. 

Jesse Lingaard starter inde for England, odds 1,61 hos Bet365*

De engelske medier er begyndt at melde om en bænkplads for Jesse Lingaard, så spørgsmålet er, hvor meget man skal tro på dem. Læs spilforslaget her.

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.