"Football is coming home," skriger de engelske fodboldfans verden over. England har spillet bedre end længe før, og i dag kan de spille sig i VM-finalen.

Før VM-slutrunden lignede det et engelsk mandskab, der var ringere end nogensinde før, anført af en uerfaren træner i form af Gareth Southgate. Næste en måned senere ser tingene helt anderledes ud.

England har spillet flot og effektivt ved VM-slutrunden, og Southgate har fået det bedste ud af sine spillere. Lige pludselig er England favorit til at nuppe en billet til VM-finalen. 

De skal dog først forbi VM-outsiderne fra Kroatien, der brillerede i gruppespillet, og som siden har gjort, hvad de skulle i slutspillet. Efter to straffesparksturneringer har de danske VM-bødler booket en plads i semifinalen, og anført at Luca Modric og Ivan Rakitic er det ingen let opgave for de engelske profiler.

Kampen bliver vist på DR1 klokken 20:00 i aften. Find også flere informationer i vores matchcenter, hvor bud på opstillinger, odds og trupinformationer fremgår. 

Kroatien - England: Odds

At det ikke bliver en walkover for nogen af mandskaberne, indikerer oddsene også. Her kan det aflæses, at det engelske landshold er svage favoritter i opgøret mod Kroatien.

Kroatien - England

Ovenstående oddsboks opdateres automatisk og viser således hele tiden de aktuelle odds på opgøret. 

Kroatien - England: Spilforslag

BetXperts eksperter har også fundet værdi i kampen. Det er England-eksperten Thomas Schyth, der har udlagt et spilforslag på opgøret.

Han ser værdien gå englændernes vej i dette opgør. I al fald peger han på, at værdien kan være på at englænderne vinder anden halvleg i opgøret. 

England vinder anden halvleg til odds 2,70 hos Danske Spil*

England-eksperten Thomas Schyth har udlagt et VM-tip på årets sidste VM-semifinale. Han spår, at Kroatien, der har været ude i et par lange, udmarvende kampe, kan få vanskeligheder i anden halvleg. Det hjælper heller ikke, at der er tvivl om et par af Kroatiens defensive spillere i opgøret. Læs spilforslaget her.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.