Tirsdag og onsdag aften findes dette års CL-finalister når Barcelona møder Chelsea og Bayern München gæster Real Madrid

Både Chelsea og Bayern München har et kvart ben i semifinalen, men står overfor meget svære opgaver når man er på besøg i det spanske.

Efter 1-0 på Stamford Bridge skal Chelsea til Camp Nou og forsøge at forsvare føringen. Det bliver næppe en offensiv approach Di Matteo vælger, men snarere et gensyn med det taktiske oplæg man brugte i første kamp, hvor fokus var på defensiven og man forsøgte at slå til på kontraangreb.

Jens Bøye har kreeret en uddybende info-analyse af kampen og i kommentarfeltet til analysen diskuteres der lystigt hvor værdien ligger, så kig ind og giv dit besyv med.

I onsdagens semifinale har Bayern München 2-1 med sig fra Allianz Arena, men da Real Madrid som bekendt fik et udebanemål skal man være meget varsomme på Santiago Bernabéu.

Jens Bøye forudser et offensivt indstillet Real Madrid-hold, men afskriver ikke tyskerne, og anbefaler derfor et spil på at begge hold scorer.

Odds på finale-parring

Betsafe er ude med odds på hvilke to hold der mødes i finalen og bookmakeren skeler en smule til Bayern München som en outsider.

"Vi mener, Bayern München har en realistisk chance for at forsvare deres 2-1-føring fra den første kamp. Real Madrid sikrede sig i realiteten det spanske mesterskab med weekendens sejr i Barcelona, og spørgsmålet er, om de er en smule mætte af deres succes? Efter vores vurdering, så skal der i hvert fald åbnes en kattelem for tyskerne", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Hvilke hold mødes i årets Champions League-finale?

Barcelona/Real Madrid 2,40

Barcelona/Bayern München 3,40

Chelsea/Real Madrid 4,60

Bayern München/Chelsea 6,50

Odds fra Betsafe.

Hvad mener du? Er Barcelona-Real Madrid den oplagte finale eller kan enten Bayern München eller Chelsea (måske begge?) levere overraskelsen?