Tirsdag og onsdag byder på Champions League-semifinaler, og BetXpert har selvfølgelig fundet en række af de bedste odds. Herudover kan du også se trupnyt og forventede startopstillinger. 

Dårligt nok er sidste fløjt i sæsonens Champions League-kvartfinaler lydt, inden vi får fornøjelsen af semifinalerne. Tirsdag møder RB Leipzig de stenrige franskmænd fra Paris Saint-Germain. Onsdag er det turneringsfavoritterne fra Bayern München, som skal op imod Olympique Lyon. 

I kvartfinalerne, der som bekendt ligeledes kun blev spillet over én kamp, lykkedes det for det undertippede hold at gå videre i to ud af fire opgør. Lyon vandt således med 3-1 mod Manchester City, og RB Leipzig vandt med 2-1 mod Atlético Madrid, mens favoritterne Bayern München og Paris Saint-Germain vandt over henholdsvis FC Barcelona og Atalanta.

Det var dog umådeligt tæt på, at vi fik en overraskelse i tre ud af de fire kvartfinaler. Atalanta var foran med 1-0 mod pariserne indtil det 90. minut, hvor det lykkedes Marquinhos at udligne til 1-1. I kampens tillægstid satte indskiftede Eric Choupo-Moting så den sidste kniv ind i italienerne, som var så tæt på at skabe overraskelsen. Uden tvivl en kæmpe spand koldt vand i hovedet på de ellers så hårdt kæmpende Atalanta-spillere. 

Nu er det store spørgsmål vel, om de undertippede hold kan blive ved med at yde lige så god modstand, eller om mastodonterne gør kort og sikker proces. 

RB Leipzig – Paris Saint-Germain: Odds og trupnyt

Estádio da Luz, hvis officielle navn er Estádio Sport Lisboa e Benfica, danner rammerne om denne sæsons første Champions League-semifinale. Herunder følger en række spil, hvor BetXpert har fundet markedets bedste odds.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
RB Leipzig 4,50
Uafgjort 4,10
Paris Saint-Germain 1,80
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,66
Under 2,5 mål 2,30
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,66
Nej 2,33
Hvilket hold går videre? Højeste odds Bookmaker
RB Leipzig 3,10
Paris Saint-Germain 1,40

OBS: Odds er fra søndag den 16. august klokken 14.30.

Spil på Leipzig - Paris Saint-Germain hos tipwin

Pariserne skulle bruge to mål i de døende minutter mod Atalanta for at komme videre til denne semifinale. Spørgsmålet må være, om det har skræmt dem, eller om det har givet dem en styrket tro på egne evner. 

Det må i hvert fald være opløftende for dem, at Neymar spillede en god kamp, samtidig med at Kylian Mbappé var i stand til at spille de sidste 30 minutter. Sidstnævnte var desuden manden bag assisten til 2-1-målet. Den 21-årige stjerne ventes at være klar til en startplads mod tyskerne.

Leipzigs kamp mod Diego Simeones Atlético Madrid-mandskab gik ikke, som bookmakerne havde forventet det. De havde regnet med en målfattig kamp, som madrilenerne nok ville trække sig sejrrigt ud af. Sådan skulle det dog ikke gå. Daniel Olmo åbnede scoringsballet efter 49 minutter, João Félix udlignede på straffespark efter 70 minutter, og med blot et par minutter tilbage af den ordinære spilletid dukkede amerikanske Tyler Adams op og gjorde det til slutresultatet 2-1 til Leipzig. Adams blev ved den lejlighed den første amerikaner til at score i en Champions League-kvartfinale. 

Nu er de to hold så klar til deres første indbyrdes møde i historien. Et møde, der kan vise sig at blive meget skelsættende for de to klubber, som begge har et solidt økonomisk bagland. Disse har postet penge i holdene netop med ambitionen om at kunne være med i denne Europas fornemmeste og mest prestigefyldte klubturnering. Og for franskmændenes vedkommende har det fra dag ét ikke blot været en målsætning at kunne spille lige op med de bedste. Nej, målet har været at hive trofæet hjem til byernes by. Nu mangler kun to kampe, inden drømmen kan være en realitet. 

Trupnyt:

RB Leipzig må undvære de to nye spillere Benjamin Henrichs (central midtbane/højre back) og Hee-chan Hwang (angreb). 

Paris Saint-Germain er uden Layvin Kurzawa (venstre back – fast/reserve), mens Marco Verratti (central midtbane – fast) og Keylor Navas (målmand – fast) begge er tvivlsomme.

Formodede startopstillinger:

RB Leipzig (3-4-3):
Gulácsi; Klostermann, Upamecano, Halstenberg; Laimer, Kampl, Sabitzer, Angeliño; Olmo, Poulsen, Nkunku

Paris Saint-Germain (4-4-2):
Rico; Kehrer, Thiago Silva, Marquinhos, Bernat; Di María, Paredes, Gueye, Neymar; Mbappé, Icardi

Lyon – Bayern München: Odds og trupnyt

Det andet semifinaleopgør spilles på Estádio José Alvalade, ligeledes i Portugals hovedstad, Lissabon. Herunder får du nogle af de bedste odds til det fransk-tyske opgør. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Lyon 13,50
Uafgjort 7,25
Bayern München 1,25
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,35
Under 2,5 mål 3,40
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,84
Nej 2,10
Hvilket hold går videre? Højeste odds Bookmaker
Lyon 8,00
Bayern München 1,10

OBS: Odds er fra søndag den 16. august klokken 14.45.

Spil på Lyon - Bayern München hos Onsidebetting

Frispark eller ikke frispark? Det har mange fodboldfans og fodboldeksperter debatteret, siden Lyon slog Manchester City ud i kvartfinalen. Ved stillingen 1-1 har Lyons angriber Moussa Dembélé et mindre sammenstød med en City-forsvarer, som falder til jorden. Dette er med til, at Lyon-spilleren får frit løb ned til målmand Ederson og scorer til 2-1. 

VAR-folkene kiggede situationen igennem, men fandt ingen åbenlyse beviser, der skulle gå englændernes vej, hvorfor målet fik lov at stå. Siden blev det også 3-1 til det undertippede Lyon-hold, som nu står i denne semifinale mod mægtige Bayern München.

Tyskerne udraderede FC Barcelona i deres kvartfinale. Hele 8-2 vandt Bayern München med mod Lionel Messi og kompagni. Er man ikke favoritter i forvejen, så er man det helt sikkert, når man har vundet med 8-2 mod selveste FC Barcelona.

Hvad der yderligere er værd at bemærke sig er, at tyskerne har vundet alle deres Champions League-kampe i sæsonen. Alt lige fra gruppespillet, hvor de var parret op med Tottenham, Røde Stjerne og Olympiakos, til de to 1/8-finaler mod Chelsea og altså senest kvartfinalen mod Cataloniens største hold. Dermed er der næppe mange, der kan indvende noget imod, at Bayern München er blandt de sidste fire hold i årets Champions League-turnering. 

Trupnyt:

Lyon skulle gerne have alle mand klar til den store kamp.

Bayern München må undvære Benjamin Pavard (højre back  - fast). 

Formodede startopstillinger:

Lyon (3-5-2):
Lopes; Denayer, Marcelo, Marçal; Dubois, Caqueret, Guimarães, Aouar, Cornet; Depay, Toko Ekambi

Bayern München (4-2-3-1):
Neuer; Kimmich, Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Thiago; Perišić, Müller, Gnabry; Lewandowski