Kampagnehistorie: Det er tid til kvartfinalerne i Champions League, hvor et par af forhåndsfavoritterne sandsynligvis må lade livet. Der er lagt op til revanche, når sidste års finalister, Real Madrid og Juventus, krydser klinger i Torino tirsdag aften. To hold, der har haft en noget svingende sæson i den hjemlige liga, men som ser ud til at have fundet formen efter nytår, og selvom de regerende mestre fra Madrid er favoritter hos bookmakerne, er det kun snært. Onsdag skal Guardiolas velsmurte maskine fra Manchester et smut til Liverpool, der som bekendt er det eneste hold, der har slået de kommende engelske mestre i årets Premier League. Kan Mohamed Salah og co. gentage succesen og tage til Etihad med et godt udgangspunkt? Flere bookmakere er ude med tilbud og kampagner på Champions League-kvartfinalerne. Se de bedste tilbud her.

888sport: Nye kunder får fordoblet gevinst på Juventus-Real Madrid + bonus

Hvis du opretter dig hos 888sport via nedenstående link, kan du få fordoblet din gevinst på Juventus-Real Madrid i freebets. Derudover har du stadig mulighed for at benytte dig af deres 100 % indbetalingsbonus op til 1000 kroner.

Sådan gør du:

 • Klik her og opret dig hos 888sport (tilbuddet gælder kun for nye kunder). Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
 • Sæt dit første væddemål på mellem 10 - 100 kroner på Champions League til mindst odds 1,50, og så får du fordoblet din gevinst i freebets, hvis du vinder på væddemålet. Det kan både være som en single- og multikupon, hvor der indgår mindst et spil fra Champions League.
 • Du kan godt spille for mere end 100 kroner, men så vil resten af gevinsten blive udbetalt til almindeligt odds. 
 • Placerer du mere end et væddemål på samme tid, er du ikke kvalificeret til en fordobling af din gevinst. Din første spillekupon må altså kun indeholde det kvalificerende væddemål. Væddemål, der bliver lukket ved brug af "Cash out", tæller ikke med.
 • Vinder du på dit væddemål, får du fordoblet din nettogevinst i freebets. Eksempel: Spiller du for 100 kroner til odds 3,00 og vinder væddemålet, får du 300 kroner retur. Nettogevinsten er her 200 kroner (300 kroner gevinst minus indskud på 100 kroner), og det er den, der bliver fordoblet som en bonus og udbetalt som freebets. 
 • Vundne freebets bortfalder, hvis de ikke er blevet brugt indenfor syv dage.
 • Regler og vilkår gælder.

Nye kunder hos 888sport kan også få en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner - og det tilbud gælder også sammen med tilbuddet på Champions League. Velkomstbonussen på dit første indskud kan du læse mere om her. Her er det vigtigt, at du bruger bonuskoden 100BONUS, når du foretager din første indbetaling til 888sport.

Brug din bonus på disse spilforslag

Betfair: Spil for 200 kroner tirsdag og få gratis spil på 100 kroner onsdag

Hvis du spiller på et hvilket som helst Champions League-marked tirsdag for mindst 200 kroner, krediterer Betfair dig med et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge onsdag. 

Sådan gør du:

 • Klik her og gå til Betfair.
 • Spil for mindst 200 kroner på et hvilket som helst Champions League-marked i Betfairs Sportsbook tirsdag den 3. april 2018.
 • Dit kvalificerende spil skal være et enkeltvalg til mindst odds 1,50, og både prematch og live gælder.
 • Væddemål, der annulleres eller udsættes, vil ikke være gældende til kampagnen. Det inkluderer eksempelvis DNB-væddemål, asian handicap-væddemål og asian goal line-væddemål.
 • Senest 12 timer efter afgørelsen på dit kvalificerende væddemål modtager du et Sportsbook-spil til en værdi af 100 kroner, som kan bruges på hvilket som helst fodboldmarked onsdag den 4. april 2018.
 • Regler og vilkår gælder.

Nordicbet: Vind risikofrie spil på 150 kroner til Europa League

Svar på to spørgsmål om tirsdagens og onsdagens Champions League-runder. Gætter du rigtigt, vinder du risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe. Spørgsmålene er: "Hvor mange gule kort kommer der i tirsdagens Champions Leauge-kampe?" og "Hvor mange skud på mål kommer der i onsdagens Champions League-kampe?"

Se odds på champions league her

Sådan gør du:

 • Klik her og gå til Nordicbet og tilmeld dig kampagnen.
 • Svar på de to spørgsmål, indsæt din Nordicbet-mail og indsend dit svar inden kampstart. Det er kun tilladt at svare én gang på hvert spørgsmål.
 • Gætter du rigtigt på ét spørgsmål, får du ét risikofrit spil til torsdagens Europa League-kampe. Gætter du rigtigt på begge spørgsmål, får du to.
 • Afgørelse af spørgsmålene baseres på de officielle statistikker fra UEFA. Hvis et spørgsmål har mere end et korrekt svar, vil alle disse svar blive krediteret med et risikofrit spil.
 • De risikofrie spil krediteres din konto torsdag efter klokken 16:00. De kan både bruges prematch og live og skal bruges i den runde af Europa League, der spilles samme uge som Champions League-kampene.
 • Dit risikofrie spil aktiveres ved at krydse af i check-boksen på spillekuponen, inden du afgiver væddemålet. Du skal have de nødvendige midler på din konto for at kunne placere dit risikofrie spil.
 • Hvis dit risikofrie spil taber, vil du få dine penge tilbage straks uden omsætningskrav. Hvis det vinder, vil du få hele beløbet udbetalt inklusiv indsatsen. Der er et omsætningskrav på tre gange nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage.
 • Kampagnen løber i hver uge, der er Champions League og Europa League på programmet. Den slutter efter semifinalerne i Europa League den 3. maj.
 • Regler og vilkår gælder.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.