Reguleringer og forhøjelser i skatten gør, at betting-spids frygter for bookmakernes bettingshops i fremtiden. Læs alle ugens bettingnyheder...

Formanden for Scotbet, John Heaton, har skrevet en længere kommentar, hvori han frygter for fremtiden for bookmakernes bettingshops i Storbritannien.

Den øgede regulering, stigende udgifter samt den skærpede konkurrence kan ende med at tage livet af butikkerne, advarer han. 

De seneste to år er mere end 300 britiske butikker lukket ned, mens Scotbet - som han er formand for - har lukket 25 bettingshops de seneste par år, hvilket svarer til omkring en tredjedel af alle deres butikker.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 52

28/12 Udenlandske bookmakere bryder dansk spillelov

Udenlandske bookmakere uden dansk spillelicens henvender sig ulovligt til danske kunder. Sider som 1xBet og Betcart har oversat deres side til dansk og tilbyder indbetaling i danske kroner. Det er ikke tilladt for udenlandske bookmakere, der ikke har en dansk spillelicens.

Læs mere

28/12 Brasilien udskyder beslutning - igen

Brasilien har længe udsat beslutningen om, hvorvidt gambling skal legaliseres eller ej i landet. Der er blevet fremsat to erklæringer, som man havde håbet på, at man kunne have stemt om i starten af december, men nu ser det ud til, at det først kommer til at ske til april.

Læs mere

29/12 Bet365 opgraderer faciliteterne i Stoke

Bet365 er i færd med at udvide faciliteterne i Stoke-on-Trent, hvor de hører til, så der fremover også vil være træningscenter og sportsfaciliteter til deres ansatte. Udvidelsen sker i forbindelse med at firmaet skal rekruttere op mod 300 nye folk over de kommende fem år.

Læs mere

29/12 Vild interesse for odds Dronningen Nytåstale

Allerede tre dage inden nytår nåede omsætningen på Dronningens Nytårstale niveauet fra sidste år ved Danske Spil. Det fortalte Oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen i et interview med BetXpert. Det var desuden kun anden gang, at Danske Spil havde odds på nytårstalen - og for andet år i træk var "Søens folk" det mest spillede på trods af, at Dronningen aldrig har sagt det.

Læs mere