På transfervinduets allersidste dag skiftede Viktor Fischer fra tyske Mainz 05 til FC København, der slet ikke har fundet melodien i efterårets Superliga. Skiftet har fået Danske Spil* til at sætte odds på, hvordan det kommer til gå for Viktor Fisher i forårets Superliga-kampe. 

Lidt over 20 millioner kroner har FCK angiveligt betalt for at købe Viktor Fischer i tyske Mainz 05, hvor han i sommeren 2017 underskrev en fireårig kontrakt. Opholdet i Tyskland var dog ikke fyldt med succes, og det blev kun til til 331 spilleminutter i Bundesligaen fordelt på 10 optrædener. I den tyske pokalturnering blev det til to kampe fra start, hvilket Viktor Fischer kvitterede med to mål i en kamp mod Holstein Kiel. Hans eneste mål i Mainz 05-trøjen. 

Men Viktor Fischer kommer til at have mere succes i FCK, end han havde i Mainz 05. Det vurderer Danske Spil* hvert fald, der har sat odds på, hvordan det kommer til at gå for offensivspilleren i forårssæsonen i Superligaen. 


"Det er jo ikke helt fast, hvor han kommer til at spille. Skal han spille på kanten, eller skal han spille som hængende angriber. Der er formentlig flere positioner i spil, og det kommer selvfølgelig til at betyde noget i forhold til hans måltotal," siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike, i en pressemeddelelse. 

"Han har ikke tidligere vist sig som en decideret målsluger, og det tror vi heller ikke, han bliver i FCK. Vi forventer, at han kommer til at spille i en hængende rolle, hvor han mere bliver igangsætter end målscorer, så i omegnen af fire-fem scoringer er nok meget realistiske forventninger," fortsætter Peter Emmike. 

Odds på Viktor Fischer i forårets kampe i Superligaen

OverUnderBookmaker
Scorer Viktor Fischer over/under 4,5 mål 1,75 1,95
Danske Spil
Scorer Viktor Fischer over/under 5,5 mål 2,10 1,65 Danske Spil
Scorer Viktor Fischer over 7,5 mål 5,00 -  Danske Spil

Viktor Fischer har spillet 53 U-landsholdskampe fordelt på U16-, U17-, U19- og U21-landsholdene, mens han har spillet 16 A-landskampe og scoret tre mål. Hans seneste optræden for landsholdet var tilbage i november 2017 i VM-kvalifikationskampen mod Armenien, hvor han blev skiftet ind i det 67. minut i 4-1-sejren. 

Viktor Fischer kan få debut for FCK allerede søndag den 4. februar, hvor der er derby i Parken, når Brøndby kommer på besøg i 1/8-delsfinalen i pokalturneringen. 

Odds på Viktor Fischer i pokalkampen mod Brøndby

JABookmaker
Viktor Fischer scorer i kampen 4,00
Unibet
Viktor Fischer første mål i kampen 8,00 Unibet
Viktor Fischer scorer hattrick i kampen 150,00  Danske Spil