Der bliver brugt flere og flere penge i Sverige på at reklamere for gambling. I 2017 blev der brugt hele 5,5 milliarder svenske kroner, hvor Kindred Group, der blandt andet ejer Unibet*, brugte 442 millioner svenske kroner på reklamer. Læs denne og resten af ugens bettingnyheder her. 

Selvom det det svenske spillemarked er monopoliseret med Svenska Spel, så bruges der store summer på gamblingreklamer. 

I 2017 blev der brugt hele 5,5 milliarder svenske kroner på gamblingreklamer, hvorimod der i 2016 blev brugt 3,8 milliarder kroner.


Det er Kindred Group, hvis hovedbrand er Unibet*, der har brugt flest penge på gamblingreklamer. Virksomheden har brugt 440 millioner svenske kroner. Nummer to er LeoVegas*, der har brugt 313 millioner svenske kroner, hvilket er en stigning på 83 procent i forholdet til året inden. 

Stigningen kommer efter en periode, hvor der er arbejdet hårdt for at regulere markedet. Sidst på året præsenterede den svenske regering en ny spillelov, der vil liberalisere markedet. Den skal nu godkendes af EU. 

Læs mere

23/1 Heroic og Hiper indgår samarbejde

Et af de vigtigste værktøjet for eSports-brugere er netforbindelsen, og nu indgår to parter et uventet samarbejde for at give danskerne bedre netforbindelse. CS:GO-holdet Heroic indgår nemlig et samarbejde med bredbåndsleverandøren Hiper, og første gang man får samarbejdet at se er med en reklamefllm.

Læs mere

23/1 Storbritannien og Frankrig går sammen i kampen mod matchfixing

Den britiske og franske regering er nu via et samarbejde gået i fælles front i kampen mod korruption og matchfixing. Dette skal ske med deling af ekspertise landene imellem, hvor Storbritannien bl.a. skal give deres erfaringer videre fra afholdelsen af OL i London i 2012.

Læs mere

23/1 Danske Spil* vil indbetale kiosk-gevinster til Dankort

Nu skal det være slut med at gå forgæves i kiosken efter en større gevinst, fordi kiosken ikke ligger inde med kontanter. Fra 2018 giver Danske Spil* mulighed for at få indbetalt gevinster vundet i butikker direkte ind på dankortet. Dette gælder beløb op til 5.000 kr.

Læs mere

23/1 Bet365* giver mulighed for at kombinere flere bets fra samme kamp

Bookmakeren Bet365* indfører et nyt værktøj kaldet "Bet Builder", der giver kunderne mulighed for at kombinere op til seks forskellige væddemål fra samme kamp på én kupon. Det vil gælde udvalgte markeder på kampen, men gælder bl.a. antal mål, vindermargin og første målscorer.

Læs mere (betalingsside)

23/1 BWF og Genius skal beskytte spillere mod matchfixing

Det internationale badmintonforbund, BWF, indgår et samarbejde, der i sidste ende skal beskytte badmintonspillere mod matchfixing. Genius Sports skal servicere BWF med informationer om mistænkelige spillemønstre.

Læs mere

23/1 Kommunikationsgiganten Verizon overvejer sportsbetting

Konglomeratet Verizon er i forvejen en gigant indenfor kommunikationsverdenen, men nu overvejer Verizon at investere i sportsbetting, hvis det ved højesteret bliver gjort lovligt i USA. Verizon har i forvejen opkøbt Yahoo, der bl.a. har fantasy sports, så et skridt ind i sportsbetting vil ikke være unaturligt.

Læs mere

25/1 GVC Holdings vil appelere stort skattesmæk

Betting-koncernen GVC Holdings, der bl.a. har datterselskaber som bwin* og Sportingbet, vil appellere den afgørelse, der gør, at koncernenskal betale hele 187 mio. € tilbage i skat i Grækenland. Det er i årene 2010 og 2011, at under datterselskabet Sportingbet, at dette skulle være foregået.

Læs mere

26/1 UKGC byder meninger velkommen i forsøget på at gøre gambling åben og fair

Den britiske gambling kommission byder meninger og kommentarer fra forbrugere, operatører, interessenter og den brede befolkning velkommen i forsøget på at gøre gambling-markedet mere fair og åbent.

Læs mere

26/1 Svenske Spil skifter direktør

Svenske Spel har annonceret, at de skifter CEO efter syv år med Lennart Käll i spidsen.

Læs mere