Nu har du muligheden for at deltage i Zweelers biatlonkonkurrence kaldet Fantasy Biathlon 2021/2022. Konkurrencen tager udgangspunkt i biatlonsæsonen, som varer fra 27. november i år til 20. marts 2022. 

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en ren lækkerbisken af en biatlonkonkurrence. Her har du nemlig muligheden for at få del i den 14.800 kroner store præmiesum til fantasyturneringen Fantasy Biathlon 2021/2022. 

Der er tilmeldingsfrist lørdag den 27. november klokken 11.45. 

Sådan kommer du med i Zweelers "Fantasy Biathlon 2021/2022"-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy Biathlon 2021/2022”
  • Prisen er 74,37 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde op til 10 hold)
  • Fristen for tilmelding er lørdag den 27. november klokken 20.45

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hjemmesiden, trykker du på "Lobby" oppe i menulinjen. Herefter kommer der nogle sportsikoner frem lige under Zweeler-logoet oppe i venstre hjørne. Tryk nu på biatlonikonet. 

Nu kan du vælge din biatlonkonkurrence. Her vælger du "Fantasy Biathlon 2021/2022". Den ligger i skrivende stund øverst. 

Koncept – køb 20 biatleter

Spillet går ud på, at du får et budget på 300 millioner, som du skal bruge til at købe 20 biatleter for. 

Disse biatleter skal så helst gerne klare sig så godt som overhoevdet muligt i biatlonsæsonen, som varer fra fredag den 27. november 2021 til 20. marts 2022. Jo bedre dine biatleter klarer sig, desto flere point får du. Og det er naturligvis essen af det hele; at få flest point. 

Der er i alt 11 løb, som biatleterne har til at skrabe point sammen til dig i. Du kan se datoer for alle løbene under "Calender", når du er inde på konkurrencen. 

Spillets fire dyreste aktører er alle nordmænd, hvorefter en franskmand, en svensker og en italiener kommer på de følgende pladser. Dyrest af alle er Tiril Eckhoff, som du skal slippe 50 millioner for. 

Bemærk, at det både er muligt at vælge kvindelige og mandlige biatler i spillet. 

Læs eventuelt BetXperts Europa League optakt

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler naturligvis om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når sidste mand/kvinde er kommet i mål. 

Måden, hvorpå du scorer point til dine hold, er ved, at de kommer i top-25 til diverse løb. Herudover er der ekstra point at hente, hvis du kan forudsige den samlede vinder af mændene og/eller kvinder i OL- og/eller VM-regi. 

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er et screenshot fra Zweelers hjemmeside. 

Præmier

Den samlede præmiepulje er i øjeblikket på 14.874 kroner. Der er lige knap 3.000 kroner til vinderen af Zweelers Fantasy Biathlon-konkurrence. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 2.974 kroner
2.-præmie: 1.916 kroner
3.-præmie: 1.317 kroner
4.-præmie: 1.077 kroner
5.-præmie: 898 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 31, som vinder 94 kroner.  

Der er i skrivende stund, fredag den 19. november klokken 15.56, 85 tilmeldte hold, der har betalt for at være med i konkurrencen. De resterende 115 tilmeldte hold har ikke betalt, hvorfor de ikke er med i konkurrencen om præmierne. 

Se eventuelt BetXperts oversigt over sitets ekspert tips

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor biatlon. Zweeler* har til dags dato har haft de største præmiepuljer indenfor cykling, hvor beløbet har været på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Conference League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen i december 2022.