Den britiske bookmaker, Bet365, modtog spil for cirka 47 milliarder pund i en periode på 52 uger fra foråret 2016 til 2017. Det gav en spilleindtægt på 2,15 milliarder pund. 


Bet365 har for første gang i deres historier runde 2 milliarder pund i spilleindtægt over en 52-ugers periode. Fratrukket omkostninger giver det et overskud før skat på 525 millioner pund, fremgår det af en årsrapport, Bet365 har afleveret til Companies House. 

Blandt de store bidragere til omsætningen er livebetting, der står for hele 72 % af al omsætning på sport. Og ser man på mobilbetting, så er omsætningen på denne platform steget med 61 % siden sidste år.

Bet365 meddeler i samme ombæring, at de fortsat vil have fokus på at ekspandere samt bygge videre i de lande, hvor de har licenser i dag - heriblandt Danmark.

RETTELSE: Det fremgik først af historien, at Bet365 rundede 2 milliarder pund i omsætningen, men det er ikke korrekt. Der er i stedet for tale om bruttospilleindtægt. Bet365 havde i regnskabsperioden spil i "sport og gaming" for 47 milliarder pund. 

Læs mere

Andre bettingnyheder i uge 45

6/11 Gala Interactive får stor bøde for at lade spillere spille for stjålne penge

Gala Interactive har fået en stor bøde på 2,3 millioner pund, da de i deres bingo har ladet to VIP spillere formøble store summer stjålne penge. Bøden kommer fordi Gala Interactive angiveligt ikke har gjort nok for at forhindre det. De to spillere nåede i alt at tabe over 1,2 millioner pund.

Læs mere (betalingsside) 

6/11 Yggdrasil indgår samarbejde med Pinnacle

Pinnacle er et de store bookmakere på markedet, hvor de har specialiseret sig i sportsvæddemål, men nu vil satse mere på spillemaskiner. Dette skal ske i samarbejde med Yggdrasil, der skal levere slots-maskiner til Pinnacle.
Læs mere

9/10 BetStars første udenlandske bookmaker med licens i Tjekkiet

BetStars, der bl.a. også har licens i Danmark og er søsterbrand til PokerStars, bliver første udenlandske bookmaker, der opnår en licens i Tjekkiet. Bookmakeren forventer at kunne lancere deres produkter i landet i slutningen af 2017.

Læs mere

9/10 Unibet bliver betting partner ved storts esports-event i Royal Arena

Unibet har indgået en aftale, der gør, at de bliver betting-partner ved det store esports-event, BLAST Pro Series, der afholdes i Royal Arena fra 24.-25. november. Ved BLAST Pro Series kæmper bl.a. de danske hold Astralis og North om en præmiesum på 250.000 $.

Læs mere

9/10 Færre svenskere har spillet for penge det seneste år

En rapport fra svenske Lotteriinspektionen, pendant til Spillemyndigheden, viser, at 66 % af de adspurgte svenskere i undersøgelsen har gamblet for penge det seneste år. Det er dog et tal, der er faldet to procentpoint i forhold til undersøgelsen i 2016. 

Læs mere