Den britiske bookmaker, Bet365*, modtog spil for cirka 47 milliarder pund i en periode på 52 uger fra foråret 2016 til 2017. Det gav en spilleindtægt på 2,15 milliarder pund. 


Bet365* har for første gang i deres historier runde 2 milliarder pund i spilleindtægt over en 52-ugers periode. Fratrukket omkostninger giver det et overskud før skat på 525 millioner pund, fremgår det af en årsrapport, Bet365* har afleveret til Companies House. 

Blandt de store bidragere til omsætningen er livebetting, der står for hele 72 % af al omsætning på sport. Og ser man på mobilbetting, så er omsætningen på denne platform steget med 61 % siden sidste år.

Bet365* meddeler i samme ombæring, at de fortsat vil have fokus på at ekspandere samt bygge videre i de lande, hvor de har licenser i dag - heriblandt Danmark.

RETTELSE: Det fremgik først af historien, at Bet365* rundede 2 milliarder pund i omsætningen, men det er ikke korrekt. Der er i stedet for tale om bruttospilleindtægt. Bet365* havde i regnskabsperioden spil i "sport og gaming" for 47 milliarder pund. 

Læs mere

Andre bettingnyheder i uge 45

6/11 Gala Interactive får stor bøde for at lade spillere spille for stjålne penge

Gala Interactive har fået en stor bøde på 2,3 millioner pund, da de i deres bingo har ladet to VIP spillere formøble store summer stjålne penge. Bøden kommer fordi Gala Interactive angiveligt ikke har gjort nok for at forhindre det. De to spillere nåede i alt at tabe over 1,2 millioner pund.

Læs mere (betalingsside) 

6/11 Yggdrasil indgår samarbejde med Pinnacle

Pinnacle er et de store bookmakere på markedet, hvor de har specialiseret sig i sportsvæddemål, men nu vil satse mere på spillemaskiner. Dette skal ske i samarbejde med Yggdrasil, der skal levere slots-maskiner til Pinnacle.
Læs mere

9/10 BetStars første udenlandske bookmaker med licens i Tjekkiet

BetStars, der bl.a. også har licens i Danmark og er søsterbrand til PokerStars, bliver første udenlandske bookmaker, der opnår en licens i Tjekkiet. Bookmakeren forventer at kunne lancere deres produkter i landet i slutningen af 2017.

Læs mere

9/10 Unibet* bliver betting partner ved storts esports-event i Royal Arena

Unibet* har indgået en aftale, der gør, at de bliver betting-partner ved det store esports-event, BLAST Pro Series, der afholdes i Royal Arena fra 24.-25. november. Ved BLAST Pro Series kæmper bl.a. de danske hold Astralis og North om en præmiesum på 250.000 $.

Læs mere

9/10 Færre svenskere har spillet for penge det seneste år

En rapport fra svenske Lotteriinspektionen, pendant til Spillemyndigheden, viser, at 66 % af de adspurgte svenskere i undersøgelsen har gamblet for penge det seneste år. Det er dog et tal, der er faldet to procentpoint i forhold til undersøgelsen i 2016. 

Læs mere