Den engelske regering vil i en to-årig periode investere op til 14 millioner pund i annoncer i bl.a. TV og radio for ansvarlig gambling. Kampagnen skal finansieres af bookmakerne. Læs denne og resten af ugens bettingnyheder her. 

I et forsøg på at beskytte borgere, som har udfordringer med at håndtere gambling, arbejder den engelske regering på en to-årig kampagne for ansvarligt spil. Kampagnen vil koste mellem 10 og 14 millioner pund, som skal betales af bookmakerne, og den vil blive rullet bredt ud på en række platforme herunder TV- og radiospots samt annoncering online og i eksempelvis biografer.

Samtidig arbejdes der på nye retningslinjer, der skal sikre, at reklamer for spil ikke opmuntrer til impulsiv eller uansvarlig gambling.

Læs mere (betalingsside)

Andre bettingnyheder i uge 44

30/10 Stan James får bøde på 80.000 pund

Den britiske bookmaker Stan James er blevet tildelt en bøde på 80.000 pund. Dette skyldes, at Stan James ikke formåede at hjælpe en kunde med hans gambling-problemer, ligesom bookmakeren ikke har formået at overholde reglerne i forbindelse med hvidvaskning af penge.

Læs mere

30/10 Svensk politi mistænker elite-klubber for matchfixing

Svensk politi mistænker at flere eliteklubber i svensk fodbold matchfixer deres egne kampe for at finansiere deres virksomhed. Politiet fortæller, at det drejer sig om i alt 3-4 klubber i den næstbedste række Superettan og Division 1 (svarer til 2. Division i Danmark).

Læs mere

31/10 Britisk regering overvejer terminal-limit på 2 - 50 pund

Den britiske regering overvejer, hvorledes man skal nedsætte den nuværende limit på 100 pund på de opstillede betting-terminaler i fysiske butikker. Overvejelser går bl.a. på en limit mellem 2 - 50 pund på terminalerne, der har været udsat for kritik.

Læs mere

31/10 Pennsylvania legaliserer online gambling

Den amerikanske stat Pennsylvania bliver den fjerde stat i USA til officielt at legalisere online gambling efter, at guvernør Tim Wolf har underskrevet loven, der gør poker, slots og casino-spil lovligt.

Læs mere

2/11 Paddy Power Betfair* med fint resultat for 3. kvartal

Det britisk fusionerede selskab Paddy Power Betfair* kom ud af 3. kvartal med et fint resultat, da selskabets omsætning steg med 9 % sammenlignet med sidste år til 440 mio pund. Resultatet kommer i kølvandet på at selskabets online gambling-del oplevede problemer i kvartalet.

Læs mere

2/11 Betsson* Group lancerer Opta 3D til deres in play-del 

Betsson* Group, der bl.a. har bookmakere som Betsafe og Nordicbet* i folden, har implementeret Optas 3D fodbold visualisering. Det betyder, at selskabets kunder kan benytte sig af data fra Opta til at supplere deres live betting med.

Læs mere 

3/11 Matchfixing er et stort problem i svensk elitefodbold

Svensk fodbold har været hårdt ramt af sager om matchfixing og ifølge Global Lottery and Monitoring System (GLMS), der har 29 nationale spilleselskaber som medlemmer, har de undersøgt 20 sager i svensk fodbold, der alle har haft et irregulært bettingmønster, hvor mange af sagerne er fra U21-ligaen. 

Læs mere

5/11 Derfor stoppede Betfair* Superliga-kampagne før tid

Betfair* startede Superliga-sæsonen med deres Golden Goals-kampagne, men efter 10 runder med konkurrencen, lukkede Betfair* kampagnen ned, da den ikke klarede sig efter deres forventninger.

Læs mere

5/11 UltraPlay lancerer eSports-betting cryptovaluta

UltraPlay er ophavsmand bag en helt ny cryptovaluta til eSports. Bettingplatformen Buff88 bliver den første bruger af valutaen, der går under navnet eGold.

Læs mere

5/11 Gamle kendinge bag ny mobil sportsbetting-hub

Andreas Bardun, tidligere head of sports hos LeoVegas*, og Richard Smith, tidligere Betsson* Group, har i fællesskab grundlagt en ny mobil sportsbetting-hub på Malta.

Læs mere (betalingsside)