Efter et på mange måder tilfredsstillende tredje kvartal for LeoVegas faldt bookmakerens aktiekurs med 24,2 %. Dykket vurderes at være på baggrund af, at LeoVegas har øget sine udgifter til og fokus på problemspillere. Læs denne uges bettingnyheder.

I sommer fik LeoVegas en bøde på over fem millioner kroner af den britiske spillemyndighed for misledende markedsføring og for blandt andet at have undladt at udbetale restbeløber til selvudelukkede spillere.

Siden har den svenske bookmaker investeret ekstra i at overholde spillemyndighedens krav, og det er den øgede mængde af udgifter, der er skyld i, at LeoVegas aktie onsdag faldt med 24,2 %.

Kursfaldet kommer, efter LeoVegas annoncerede sine resultater fra tredje kvartal, hvor bookmakerens omsætning steg med 41 % sammenlignet med tredje kvartal 2017. 

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 45

5/11 Unibet forventer skyhøj omsætning på skak

En større omsætning end nogle af sommerens VM-kampe. Sådan lyder forventningen fra Unibet forud for World Chess Championship-kampen mellem norske Magnus Carlsen og amerikanske Fabiano Caruana. Unibet beretter om en 17-dobling af skak-omsætningen siden 2013. Unibet er partner med World Championship.
Læs mere

5/11 Betfair Exchange jagter væksten internationalt

Tredje kvartal af 2018 var ikke specielt succesfuldt for Paddy Power Betfairs-børs. Omsætningen steg med blot 1 % i et VM-år, hvilket ikke er specielt meget. Konkurrencen er stor i Storbritannien, hvorfor børsen vil satse på at jagte væksten internationalt. Det skal blandt andet ske ved at oversætte siden og henvende indholdet til de lokale brugere af produktet.
Læs mere

5/11 NHL indgår samarbejdsaftale med bookmaker

Den amerikanske bookmaker og fantasyspil-udbyder, FanDuel, der tidligere i efteråret var i fokus for at betale fuld gevinst på et tydeligt fejlodds, har indgået en samarbejdsaftale med NHL og ishockey-holdet New Jersey Devils.
Læs mere

9/11 Smal stigning på det svenske marked i tredje kvartal

Med en samlet omsætning på over 12 milliarder danske kroner er det svenske spillemarked steget med 1,2 % i tredje kvartal sammenlignet med 2017.
Læs mere (betalingsside)