Hvad skete der i uge 16? Unibet* håber på Barcelona-kollaps, Mr Green* er tæt på lancering, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling.

19/4 Bookmakerne håber på Barcelona-kollaps

La Liga-betterne har haft stor tiltro til, at Barcelona igen vil vinde det spanske mesterskab, og oddset faldt helt ned til 1,01 op til El Clásico-braget på Nou Camp. Men nu er spanske topstrid igen helt åbent, og det passer Unibet* godt - her hepper pressechefen på Madrid-klubberne.

Læs mere

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid

19/4 Unibet* tilføjer stemmekommando i deres app

Unibet* har tilføjet en stemmekommandofunktion til deres app, der gør, at kunderne kan bruge stemmen til at placere væddemål. Ved at sige væddemålet højt, vil appen organisere det hele for en.

Læs mere

20/4 Ingen overvågning af investerings-gambling

Der er bekymring hos Forbrugerrådet Tænk og Børsmæglerforeningen over firmaer som Plus 500 og BDSwiss, der tilbyder gambling med værdipapirer forklædt som investeringsspil. Dermed undgår de kontrol af Spillemyndighederne. Og med en cypriotisk banklicens slipper de også for Finanstilsynet.

Læs mere

21/4 Danske Spil* måtte til lommerne efter favoritsejre

Det er nok ingen tilfældighed, at vi altid hører, når bookmakerne taber rekordstore summer på én runde. Og ikke omvendt. Senest skete det onsdag d. 20. april, hvor danske spillere vandt en samlet gevinst på 16,5 mio. kr på Oddset, hvilket er den næststørste gevinst udbetalt på én dag. Storsejre til samtlige af de mest populære klubhold gjorde udslaget.

Læs mere

21/4 Stoke sælger stadion-navn til Bet365*

Stoke har indgået en aftale med storsponsor Bet365*, så Britannia Stadium kommer til at hedde Bet365* Stadium. Derudover bliver stadionet udvidet med 1800 siddepladser, og Bet365* forlængede samtidig trøjesponsoratet med Premier League-klubben i yderligere 3 år.

Læs mere

21/4 Mr Green* vælger Kambi til bookmaker-del

Mr Green* vil udvide deres casino-del, så de i fremtiden også bliver en bookmaker. De er nu kommet ét skridt tættere på den virkelighed, da de pr. dags dato har valgt Kambi som deres leverandør. Både Unibet* og 888sport benytter sig af Kambi, og planen er at bookmakeren skal være klar senest til efteråret.

Læs mere (betalingsside)

El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise

22/4 Unibet* sponsorer Champions League-turnering i dart

Unibet* har i den seneste tid sikret sig en del sponsorater i dartens verden, herunder EM og Masters-turneringen, og nu kan de også tilføje PDC Champions League-begivenheden til listen. Her bliver Unibet* navnesponsor for turneringen, der for første gang afholdes i september.

Læs mere (betalingsside)

25/4: Udspekuleret oddssvindel koster spillekiosker dyrt

Udspekulerede oddstyve hærger landet over og koster Danske Spil-forhandlere tusindsvis af kroner. Politiet efterforsker mere end 100 sager. "Vi oplever, at halvprofessionelle vekselsvindlere forsøger at snyde og forvirre vores medarbejdere ved kassen på forskellige måder," lyder det fra Dansk Supermarked.

Læs mere