Et af klodens største opgør står for døren, når Barcelona og Real Madrid krydser klinger for første gang i sæsonen på Camp Nou. Det er ikke muligt at se kampen på dansk tv, men hvis man ikke ønsker at betale for at se den online, kan man livestreame El Clásico nærmest gratis. Se, hvordan du livestreamer Barcelona - Real Madrid hos bookmakerne her. 

Både Barcelona og Real Madrid er kommet hakkende fra start i den hjemlige liga, og har man set La Liga i år, har man bemærket, at der er mange hold, der bejler til de øverste placeringer.

For første gang i årevis er det ikke muligt at se La Liga gratis igennem sin TV-pakke. I stedet kan man streame spansk fodbold, hvis man betaler for et abonnement hos streamingtjenesten Strive, som har rettighederne til den bedste spanske række.

Livestream Barcelona - Real Madrid hos Danske Spil her

Hvis man vil holde sig på den rigtige side af loven, er det derfor ikke muligt at streame Barcelona - Real Madrid-kampen gratis. Men hvis man har en konto hos enten Bet365* eller Danske Spil* er det tæt på, at man kan tage sin fodboldtrøje på og gøre sig klar til at se Barcelona mod Real Madrid ved kampstart uden at betale.

Livestream El Clásico: Her kan du se FC Barcelona - Real Madrid

Flere bookmakere har igennem længere tid tilbudt, at hvis man har en konto hos dem med penge på, kan man se La Liga gratis. Derfor er det muligt at streame Barcelona - Real Madrid, hvis man har en konto hos Bet365* eller Danske Spil* med penge på. Du får også adgang til Bet365s og Danske Spils livestreaming, hvis du du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. 

Her vises kampen i et lille vindue, men det er muligt at streame La Liga hos bookmakerne i fuld skærm. Det gør man ved at installere et plugin til den browser, man benytter sig af. En hurtig søgning på Google kan vise hvordan.

Det er ikke kun Bet365 og Danske Spil der livestreamer El Clásico og de andre kampe fra La Liga. Også LeoVegas, Unibet, Betsafe, Nordicbet og Betfair Sportsbook har La Liga på deres livestreaming-program.

Livestream Barcelona - Real Madrid hos Bet365 her

Hvornår spilles El Clásico?

Barcelona - Real Madrid spilles den 28. oktober på Camp Nou. Kampen er programsat til om eftermiddagen, hvilket er en sjældenhed. Af de seneste 10 indbyrdes opgør er kun to blevet spillet inden klokken 18:00.

Denne gang er Barcelona - Real Madrid kampstart sat til søndag den 28. oktober klokken 16:15. Vær opmærksom på, at sommertid slutter netop den søndag, og at urene altså stilles en time tilbage.

Af de seneste 10 opgør har Barcelona vundet fem kampe, tre er endt med sejr til Real Madrid, og to er endt uafgjort. Sidste gang Real Madrid slog Barcelona på udebane i La Liga var 1-2-sejren i april 2016. Her scorede Cristiano Ronaldo sejrsmålet fem minutter før tid.

888sport: Nye kunder får forhøjet gevinst på El Clásico + bonus 888sport

  • Klik her og gå til 888sport

  • Opret dig hos 888sport og foretag en indbetaling og brug bonuskoden 100BONUS, hvis du vil modtage en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner på den første indbetaling.
  • Placér dit allerførste væddemål på præcis 50 kroner på vinderen af kampen mellem Barcelona og Real Madrid.
  • Dit væddemål skal enten være, på at Barcelona eller Real Madrid vinder. Vinder du på dit væddemål, får du 550 kroner igen, hvis Barcelona vinder, og 950 kroner igen, hvis Real Madrid vinder - uanset hvad det normale odds er.
  • Kampagnen udløber søndag den 28. oktober klokken 16:15
  • Regler og vilkår gælder.

Få forhøjet gevinst + bonus på El Clásico