Flere store bookmakere heriblandt Bet365* har fået dårlig omtale efter der er kommet billeder frem med mindreårige fodboldspillere i spillertrøjer med deres logo på, hvilket er ulovligt. Læs denne og resten af ugens bettingnyheder her.

Bookmakerne Fun88, Bet365*, Letou og Betway er blevet fanget i at pryde flere Premier League-klubbers ungdomshold med deres logo. Logoerne, der kunne ses hos Newcastle United, Stoke City, Swansea City og West Ham Uniteds tøj, er markeddføring af mindreårige, hvilket ikke er tilladt.

Dette kommer på et meget uheldigt tidspunkt for bookmakerne, der i forvejen er i spillemyndighedernes søgelys efter reklamer, der har mødt stor kritik.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 2 

09/01 NBA og MLB skal have bid af kagen, hvis sportsbetting legaliseres i Indiana

Både NBA og MLB kan se frem til at få en lille bid af kagen, hvis sportsbetting bliver legaliseret i Indiana. De står nemlig til at få 1%, som bookmakerne skal betale af alle de væddemål, som er på de respektive ligaer.

Læs mere

09/01 AFC og Sportradar forlænger samarbejdet

Det asiatiske fodboldforbund og data-virksomheden Sportrader har valgt at forlænge samarbejdet, så det nu også gælder for 2018 og 2019. De to vil fokusere på individer og organisationer, der bedrager på banen.

Læs mere

10/01 Bookmaker taber appel i dom om TV-reklamer

Coral har lavet en tv-reklame, der påstår, at det at gamble på sport er mere interessant end at se sporten. Reklamen blev forbudt, men Coral appellerede denne dom - en appel, der nu er afvist.

Læs mere (betalingsside)

11/1 GVC's omsætning steg med 31% i fjerde kvartal

GVC Holdings, der bl.a. har bookmakeren bwin* i folden, oplevede en vækst i omsætningen på 31% sammenlignet med samme periode sidste år. Væksten var bl.a. stærkt drevet af koncernens sportsbetting-del.

Læs mere (betalingsside)

11/1 Italien åbner for 120 licenser til potentielle operatører

Den italienske spillemyndighed har åbnet op for 120 licenser, der kan tildeles til potentielle operatører til en pris af 200.000€. 40 licenser vil blive uddelt til operatører, der allerede er på markedet, mens de øvrige bliver uddelt efter først til mølle-princippet.

Læs mere (betalingsside)

 

11/1 Irland overvejer uafhængig instans til at overvåge spillemarkedet

Den irske regering går ifølge lokal irsk presse med overvejelser om, at oprette en uafhængig instans, der skal overvåge det irske spillemarked og beskytte spillerne og sårbare personer på markedet.

Læs mere (betalingsside)

11/1 Tidligere PokerStars-duo vil lancere krytovaluta-baseret esports-platform

Den tidligere PokerStars-duo, Lars Lien og Mike Stevens, er gået sammen om at lancere en ny esports-platform. Platformen bliver krytovaluta-baseret, hvilket betyder, at du bl.a. kan benytte bitcoins til indbetaling. Dette vil ifølge de to åbne op for markeder, der på nuværende tidspunkt er begrænset af betalingsblokeringer.

Læs mere

12/1 SEGA laver spillemaskiner med ikoniske figurer

SEGA har gennem tiderne lanceret nogle efterhånden ikoniske figurer i spil til deres konsoller, og nu vil de så tage disse figurer ind i spillemaskiner. Det vil bl.a. være Sonic og Super Monkey Ball, der skal gøres til figurer på spillemaskiner, der kan spilles via apps på iTunes og Google Play.

Læs mere

12/1 LeoVegas* opruster i Storbritannien

Den svenske gambling-koncern LeoVegas* opruster nu deres position på det britiske marked med et opkøb af Intellectual Property & Software Limited (IPS). IPS har bl.a. 21.co.uk, Slotboss, UK Casino og Bet UK som brands.

Læs mere